Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Pályázati kiírás a városi piac üzleteinek bérletére

Gazdasági rovat > Budakeszi

2021-09-06


latvanyterv-dozsa-gyorgy-teri-piac.jpgBudakeszi Város Önkormányzata nyílt pályázatot hirdet a városi piac területén a II. és III. üzlethelyiség bérletére. A pályázatokat 2021. szeptember 20-án kell benyújtani a pályázati kiírások szerint, melyek elérhetők a cikkben található linkeken. Az önkormányzata két üzlethelyiséget, harminc fedett árusítóhelyet és mosdót alakít ki a területen.1. Az 1/1 tulajdoni részben Budakeszi Város Önkormányzatának tulajdonában álló, Budakeszi belterület, 495/1 hrsz.-ú ingatlanon kialakítandó „II. piaci ” üzlethelyiség határozatlan idejű bérleti jogának megszerzésére:

https://hirmondo.budakeszi.hu/wp-content/uploads/2021/08/palyazati-kiiras-_II.-uzlethelyiseg.pdf

2. Az 1/1 tulajdoni részben Budakeszi Város Önkormányzatának tulajdonában álló, Budakeszi belterület, 495/1 hrsz.-ú ingatlanon kialakítandó „III. piaci ” üzlethelyiség határozatlan idejű bérleti jogának megszerzésére.

https://hirmondo.budakeszi.hu/wp-content/uploads/2021/08/palyazati-kiiras_III.-uzlethelyiseg.pdf
https://hirmondo.budakeszi.hu/wp-content/uploads/2021/08/melleklet-1.pdf
https://hirmondo.budakeszi.hu/wp-content/uploads/2021/08/melleklet-2.pdf

Mint azt korábban már megírtuk, 185 millió forintból teljes átalakításon esik át a Dózsa György téri piac. Az önkormányzata két üzlethelyiséget, harminc fedett árusítóhelyet és mosdót alakít ki a két oldalról körbekerített területen. A beruházás befejezése ősszel várható.

latvanyterv-dozsa-gyorgy-teri-piac.jpg


Vissza