Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Súlyos motorbalesetet szenvedett Rékasi Károly

Közélet > Telki

2015-07-01


Súlyos motorbalesetet szenvedett a családjával sokág Telkiben élt Rékasi Károly színművész, akit kórházban ápolnak, állapotáról a vizsgálatok lezárásáig a család kérésére nem adnak információt - közölte Böjte Piros, a Barátok közt című televíziós sorozat sajtósa kedden az MTI-vel.

Sajtóhírek szerint a színművész június 30-án kora délután Budapest XXII. kerületében szenvedett balesetet, motorja egy autóval ütközött össze. Több portál beszámolója szerint Rékasi Károly állapota súlyos, a Barátok közt című sorozattal ismertté vált színészt lélegeztető gépre kellett kapcsolni.

Az Országos Rendőr-főkapitányság közlése szerint egy motor és egy kocsi ütközött össze a XXII. kerületi Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében kedden háromnegyed egy körül, egyelőre ismeretlen körülmények között. A kétkerekű Honda FJS 600 Silver Wing vezetője sérült meg a karambolban, a baleset körülményeit vizsgálják.

A most 52 éves Rékasi Károly 1986-ban végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát. Tagja volt a Madách Színház, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház, a József Attila Színház, valamint 1992-től 2000-ig a Nemzeti Színház társulatának, 2000 óta szabadfoglalkozású. Számos filmben játszott, köztük a Pizzásban (2001). 1998 óta állandó szereplője a Barátok közt című népszerű tévésorozatnak, amelyben Bartha Zsoltot alakítja. (MTI)

 Bővebben: http://comment.blog.hu/2015/07/01/sulyos_gerinc-_es_koponyaseruleseket_szenvedett_rekasi_karoly?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2015_07_01&utm_campaign=index

 


Vissza