.

2020. May 26. Tuesday, Fülöp,Evelin napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Keresés a(z) "richly" szavakra: 11 találat

A Budakeszi Kultúra Alapítvány pályázata LAKÓHELYÜNK ÉRTÉKEI címmel
Kultúra
2007-03-25
A beküldendő művek Budakeszi, Páty, Budajenő, Telki, Perbál, Nagykovácsi és Remeteszőlős természeti szépségeit, földrajzi, növénytani, állattani érdekességeit, vagy az épített környezet jellemző alkotásait (lakóházak, templomok, kápolnák, köztéri kisépítmények, műalkotások, stb.) mutassák be.

Lakóhelyünk értékei
Kultúra
2007-06-06
A Budakeszi Kultúra Alapítvány nagy érdeklődést kiváltó pályázatára negyvenhárom, többségében felnőtt amatőr vagy professzionális művészek több mint száztíz pályaművet nyújtottak be. Az eredményeket május 27-én a művekből összeállított kiállítás megnyitásával egy időben Hidas Mátyás, a kuratórium elnöke hirdette ki.

Lakóhelyünk értékei - a Budakeszi Kultúra Alapítvány vándorkiállítása Pátyon
Páty > Kultúra
2007-10-17
Hidas Mátyás, a Budakeszi Kultúra Alapítvány kuratóriumának elnöke nyitotta meg hétfőn délután az alapítvány idei pályázati kiírására beérkezett pályaművekből összeállított vándorkiállítást a pátyi művelődési házban.

Pályázatot írt ki a Budakeszi Kultúra Alapítvány
Budakeszi > Kultúra
2008-03-02
A Budakeszi Kultúra Alapítvány a nagy sikerre való tekintettel idén is meghirdeti a LAKÓHELYÜNK ÉRTÉKEI című fotópályázatát. Az idei témák az évszakok és a Zsámbéki-medence német ajkú lakosságának emlékei. A pályázatokat május 9-ig kell benyújtani.

85 pályamű, 14 díjazott
Budakeszi > Kultúra
2008-06-02
A Budakeszi Kultúra Alapítvány idén negyedszer írt ki művészeti pályázatot a Budakeszin és környékén élő amatőr alkotók számára.  A tavalyi pályázat nagy sikerére való tekintettel újra a fotók versenyére nyílt lehetőség: a Lakóhelyünk értékei sorozaton belül az évszakok és a Zsámbéki-medence német ajkú lakosságának emlékei témakörben várta az alapítvány az alkotásokat.

Pályázatot hirdet a Budakeszi Kultúra Alapítvány
Budakeszi > Kultúra
2009-03-13
"Jegyezvén szalmaszállal" címmel fotó- és képzőművészeti pályázatot hirdet a Budakeszi Kultúra Alapítvány és a Nagy Gáspár Városi Könyvtár Nagy Gáspár, Kossuth - díjas költő, író születésének 60. évfordulója tiszteletére. A beadási határidő postai úton április 21., személyesen április 24.

Luther-film készül az 500. évfordulóra
Nagykovácsi > Kultúra
2012-01-26
A nagykovácsi Richly Zsolt rajzfilm-rendező, a zsámbéki Lackfi János költő dr. Fabinyi Tamás, az Északi Evangélikus Egyházkerület püspökének felkérésére Luther Márton életét bemutató, tizenhárom részes rajzfilmet készít. A bemutatót a reformáció kezdetének 500. évfordulójára, 2017. október 31-hez kötnék, de már 2015-re szeretnék befejezni.

Kiváló Művész lett Richly Zsolt
Nagykovácsi > Kultúra
2014-03-15
Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a nemzeti ünnep alkalmából állami kitüntetéseket, művészeti és szakmai díjakat adott át március 14-én a budapesti Szépművészeti Múzeumban, többek között Richly Zsolt nagykovácsi rajzfilmrendezőnek, aki 2017-re egy jubileumi Luther-filmmel készül.

2014. április
Lapszámaink
2014-04-01
A lapban megjelent cikkeink:

Országos Rajzfilmünnep Nagykovácsiban is
Nagykovácsi > Kultúra
2018-10-26
Száz helyszínen csaknem 500 program várja az Országos Rajzfilmünnep közönségét péntektől vasárnapig országszerte vetítésekkel, filmes programokkal. Idén 92 település csatlakozott a sorozathoz, amelynek keretében 486 vetítéssel és több száz programmal várják a látogatókat - közölte az eseményt szervező KEDD Animációs Stúdió az MTI-vel.

<< <  1  2  > >>

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC