.

2020. May 29. Friday, Magdolna napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Megint a nagysándorosoké lett a röplabdakupa

Budakeszi > Sporthírek
2009-09-28
1293 olvasás

A Nagy Sándor József Gimnázium csapat nyerte idén is a IV. Fűzfa nyílt budakeszi röplabdabajnokságot. A második helyen az AdorjánTeam, míg a harmadikon a Sörgőkígyók végeztek.

A legfőbb esélyesnek a Nagy Sándor József Gimnázium csapata ígérkezett Áfra Sándor tanár úr vezetésével, de több csapat is készült ellenük: a Jobb Kor Polgári Egyesület hónapok óta edzett a kupára, rengeteget fejlődtek és két csapatot is kiállítottak. Az Adorján Team és a Sörgőkígyók is fogadkoztak, hogy ezennel meglepik a gimnázium csapatát. A budakeszi Fidesz  minden évben kiáll és mindig lelkesen küzd a továbbjutásért. A Bojtár Néptáncegyüttes Bojtárs néven indult, a vendéglátók a szokásos Fűzfa SE néven próbálkoztak othhon tartani a kupát. A Biolabor csapata is évek óta vendég. A területi csapatokat idén a házigazdák mellett a Barackos/Makkos néven induló baráti társaság és a Szél utca csapata, a Szél-Vész képviselte.

A kupa idén sem hozott nagy meglepetést, bár szorosabb küzdelemben, de újra a NSJ Gimnázium diadalmaskodott, a 2. helyen az Adorján Team végzett, a bronzérmesek, nagy küzdelemben, a Sörgőkígyók lettek a Jobb Kor előtt.

A házigazdák bogrács-babgulyással (a főszakács Csidei Balázs chef volt), ásványvízzel, a gyerekeknek szörppel kedveskedtek, Vecsey Zoltán jóvoltából pedig a nagy melegben a hűs csapolt sör aratott közönségsikert. A Pincekulcs borkereskedés borbemutatóval és kóstolóval kedveskedett, és a Somlai Családi Pincészet kínálata is nagy gyönyörűségére vált a résztvevőknek. A Fűzfa utcában a gyerekek számára Zsillinszky Szöllősi Adrienne tartott nagyon izgalmas játékos foglalkozást. Az egész napos programot utcabál zárta, ahol a fáradt sereg újra feltámadt és táncolt az aszfalton.

Forrás: www.fuzfaegyesulet.hu

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC