.

2020. August 9. Sunday, Emőd napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


XXV. Családi Nap Fesztivál

Budakeszi > Közélet
2019-09-10
282 olvasás

Az idén huszonöt éves fesztivál több különlegességet is tartogatott a látogatóknak. A huszonöt éves fiatalok a jubileum alkalmából oklevelet és ötezer forintos utalványt vehettek át. A közös születésnapi tortaevésen kívül közösen nézték meg az elmúlt 25 év családi napjairól készült összeállítást.

Budakeszi három testvérvárosa, a lengyel Biecz, a felvidéki Ipolybalog és a kárpátaljai Beregdéda is ellátogatott a rendezvényre. A programok között szerepelt Keszi-kerülő kerékpártúra, főzőverseny, az Apacuka zenekar koncertje, ingyenes étel-italkóstolók, rendőrségi kutyabemutató, kenyéráldás, légiparádé, sétarepülés, folklór- és gyerekműsorok, tombola, vásár, és még sorolhatnánk. A nap folyamán átadták a Virágos Budakesziért díjakat is. Sokan megfordultak a Bookline busznál is, ahol a finom kávé és sok jó olvasnivaló mellett Szívünk Rajta gyerekprogrammal is várták az érdeklődőket. Az önkormányzat sátránál egész nap fogytak az ingyen osztott szendvicsek, édességek, gyümölcsök, vizek, és állandó sorban állás volt az önkormányzat által finanszírozott, a közönség számára ingyenes arcfestő sátorban is. A The Old Show koncert, majd Kökény Attila fellépése nagy sikert aratott és a későesti tűzijátékot is sokan megcsodálták a Farkashegyi repülőtéren. (X)

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC