.

2020. July 14. Tuesday, Örs,Stella napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Fejlesztik a Buda környéki kerékpárturizmust

Nagykovácsi > Életmód
2019-07-11
184 olvasás

Ülésezett a Budakörnyéki Önkormányzati Társulás (BÖT) a térségi kerékpárturizmus fejlesztése érdekében Budakeszin. Az egyeztetésen a polgármesterek mellett részt vett Révész Máriusz, az Aktív Magyarországért felelős kormánybiztos, Berencsi Miklós a Kerékpáros Koordinációs Főosztály vezetője és Ribiánszky Gergely, a Pilisi Parkerdő Zrt. turisztikai előadója is.

A megbeszélésen ismertették Budakeszi, Nagykovácsi és Remeteszőlős nyertes kerékpárút pályázatát, s egy olyan új kerékpárút-hálózat kialakításának lehetőségét vitatták meg, amely a balatoni kerékpárút-rendszerbe csatolhatja be a térség kerékpárosait. Révész Máriusz támogatja a BÖT kerékpár hálózatának fejlesztési elképzeléseit, egy olyan térségi rendszer kiépítését, amely csatlakoztatható a budapesti kerékpáros közlekedéshez is.

A polgármesterek megállapodtak abban, hogy a kerékpárút-hálózat tervének elkészíttetése az első lépés, amelyhez tanulmányterveket kérnek be. Ezzel megkezdődik a BÖT polgármesterei által támogatott új kerékpáros fejlesztési elképzelések megvalósítása.

forrás: nagykovacsi.hu

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC