.

2020. July 13. Monday, Jenő napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Holnap adják át az új közösségi házat és könyvtárat

Telki > Közélet
2019-05-30
209 olvasás

Az önkormányzat beruházású közösségi ház és könyvtár Telki híres szülöttje, Kodolányi János nevét viseli majd. Az intézményt május 31-én 17 órakor avatják a Telki Fesztivál hivatalos megnyitóján, ahol a helyi közösségért kiemelkedő tevékenységet végző telkiek munkáját is települési díjakkal honorálják.

Elsősorban befogadó közösségi térként egész évben otthont ad a helyi szervezett közösségeknek, civil szervezeteknek, és az alkalmi szerveződéseknek, eseményeknek egyaránt. Azonban egyszerű találkozópontként, közösségi színtérként, előadások, filmklub, tanfolyamok, kiállítások helyszíneként is fontos szerepet kap az új épületegyüttes és köztér.

Az intézmény nagyobbik része univerzálisan használható köztér, rendezvényterem, előadótér, közösségi és kiszolgáló helyiségek, de helyet kap egy kisméretű könyvtár, állandó kiállításként működő helytörténeti kiállítás, és lesznek más szolgáltatások, funkciók is.

A Telki Fesztivál részletes programja

forrás: telki.hu

Kapcsolódó cikkünk:
Ők kapnak elismerést a Telki Fesztiválon - 2019-05-24
Telki irodalmi Öröksége -2009-11-21

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC