.

2020. July 12. Sunday, Izabella,Dalma napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Megújul a egészségügyi központ

Budaörs > Életmód
2018-07-30
534 olvasás

Július végétől ősz végéig tart a Budaörsi Egészségügyi Központ felújítása, de egyetlen rendelés sem maradhat el; az üzemeltető azt tűzte ki célul, hogy az átalakítás a lehető legkevesebb kényelmetlenséggel járjon a páciensek számára. Az épületben falragaszok és irányítótáblák segítenek majd, az aktuális tudnivalókról pedig az intézmény folyamatos tájékoztatást ad honlapján,

a www.budaorsmed.hu webcímen.

A Budaörsi Egészségügyi Központ Kossuth Lajos utca épületének teljes körű felújítása, belsőépítészeti átalakítása mellett a fogadótér, valamint a várakozásra szolgáló folyosók, terek is esztétikusabbá, kényelmesebbé válnak. A fűtésrendszert, a lég- és klímatechnikát a felújítás első ütemében korszerűsítik, ezt követi a nyílászárók és szigetelések cseréje, végül ősszel megújul a külső homlokzat is.

A tulajdonos budaörsi önkormányzat és az üzemeltető Jump Consulting Kft. megítélése szerint a korszerűsítés már elodázhatatlan volt, nemcsak az állagromlás miatt, hanem mert a hatékony gyógyító munkához megfelelő műszaki állapotok, humánus körülmények kellenek. A budaörsi rendelő 1998-ban épült, utoljára közel egy évtizede, 2009-ben volt nagyobb, a műtőblokkot érintő felújítás.

A Jump Consulting Kft. a vonatkozó közbeszerzési eljárás nyerteseként 2018 elején kötött tíz évre szóló szerződést a budaörsi önkormányzattal a szakrendelő üzemeltetésére. „Cégünk már eddig is jelentős eszközberuházásokat hajtott végre, gondoljunk csak az új szívultrahang-készülékre a kardiológiai szakrendelésen vagy az ötvenmilliós szemsebészeti mérőműszerre, amivel az Egynapos Sebészeten végzett műtéteket támogattuk. A hosszú távú együttműködés immár lehetővé teszi az épület felújítását is, amivel tovább emelhetjük a gyógyító munka színvonalát ebben a jó hírű budaörsi intézményben” – foglalja össze a társaság fejlesztési céljait Zsákai Zoltán.

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC