.

2020. August 13. Thursday, Ipoly napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Kitüntető címeket adtak át

Páty > Közélet
2018-07-11
540 olvasás

  
Június 21-én Székely László polgármester Páty Község Szolgálatáért díjat adott át Ondrik Jánosné védőnőnek, s Pátyért Emlékérem kitüntető címben részesítette Bereczki Gábornét a település hírnevének és ismertségének növeléséért. Az elismeréseket Székely László polgármester adta át.

A képviselő-testület minden évben megvizsgálja a pénzjutalommal is járó kitüntető címek adományozásának lehetőségét legyen az Pedagógus díj, Pátyért Emlékérem, vagy a Páty Község Szolgálatáért díj.

Ondrik Jánosné, Rózsika a szakmájában eltöltött 43 év alatt közel 1300 gyermeket gondozott, volt olyan gyermek, akinek a születésénél is aktívan részt vett. Vannak olyan családok, akiknél már a harmadik generáció felnövekedésében segédkezik. Mindig is nagy szociális érzékenységgel végezte munkáját, kollégái igazi csapatembernek tartják. Kiemelkedő szakmai felkészültségével, magatartásával jelentős mértékben segítette a terhes-, csecsemő- és gyermekgondozást, kivívva ezzel a település megbecsülését.

Bereczki Gáborné alapító tagja volt az egyik pátyi nyugdíjas klubnak, emellett a Német Nemzetiségi Önkormányzatnak is alapító- és a mai napig aktív tagja. A kircheimi testvértelepüléssel közös programok tevékeny szervezője és résztvevője. Sokéves közösségi munkája példaértékű.

forrás: paty.hu

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC