.

2020. July 7. Tuesday, Apollónia napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Pénzügyminisztériumi támogatás belterületi utakra

Budakeszi > Gazdasági rovat
2018-07-05
435 olvasás

Budakeszi önkormányzata az önkormányzati tulajdonú belterületi utak szilárd burkolatú kiépítésére, felújítására és korszerűsítésére 150 millió forintos vissza nem térítendő állami támogatást nyert. A Pénzügyminisztérium az elszámolható költségek 100%-át finanszírozza.

A támogatásnak köszönhetően felújítják a Kossuth Lajos utca - Erdő utca és a Virágvölgy utca közötti szakasz - útburkolatát és csapadékvíz elvezető rendszerét, valamint a Kert utca burkolatának felújítása, megoldódik a Szél utca és a Munkácsy Mihály utca csomópontjának ív- és magassági korrekciója, valamint a Reviczky utca szilárd burkolatának és csapadékvíz elvezetésének kiépítése.

A 158 millió forintos összköltségű projekt a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból valósul meg.

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC