.

2018. november 16. péntek, Ödön napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Tüzifával csaltak, rendőrautóval ütköztek

Budaörs > Közélet
2017-11-30
398 olvasás

A budaörsi rendőrök két férfit vettek őrizetbe. Csalási kísérlet, hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés miatt is felelhetnek a tűzifával seftelő, ámokfutó sajóbábonyiak, akiket a rendőröknek végül Törökbálinton sikerült megállítaniuk.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint R. Gy. 21 éves és R. G. 19 éves sajóbábonyi lakosok 2017. november 28-án délután Budaörsre szállítottak tűzifát, de a megbeszéltnél kevesebbet próbáltak az eredeti mennyiségre kialkudott árért rásózni. Mikor feltűnt egy közterület-felügyelet feliratú autó, menekülőre fogták. A 19 éves sofőr a KRESZ szabályait figyelmen kívül hagyva száguldott a XI. kerület, Budaörs és Törökbálint utcáin, s egy vétlen autóval ütközött is. Végül Törökbálinton állították meg a rendőrök, miután egy rendőrautónak ütközött.

A közveszélyes bűnesetben senki sem sérült meg, de a Budaörsi Rendőrkapitányság nyomozói mindkét férfit bűnügyi őrizetbe vették, az eset további körülményeit hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség is vizsgálja.

forrás: police.hu/Iránytű

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC