.

2018. március 20. kedd, Klaudia napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


A budaörsi NŐ
Budaörs > Közélet
2018-03-20
A Budaörsi NŐ fotókiállítás tíz budaörsi nő portréján keresztül negyedszer hívja fel a figyelmet a közösségi munka szépségére és megbecsülésére. A portréfotókat Májer Emese fényképész-újságíró készítette, aki egyben a rendezvény főszervezője is. A városházi  tárlatot Wittinghoff Tamás polgármester nyitotta meg március 8-án. A képek eladásából a bevételt jótékony célokra szánják, licitálni március 30-ig lehet.
 

EGY SZÁZALÉK
Közélet
2018-03-19
Minden évben dönthet személyi jövedelem-adója kétszer 1%-áról. Ez a támogatási forma külön terhet egyetlen adózónak sem jelent, mert ezt az adót így is, úgy is meg kell fizetnünk. Ha nem rendelkezik róla, ez a 2x1% is a központi költségvetésbe kerül. A szja-bevalláshoz mellékelt nyilatkozattal Ön dönthet ennek az összegnek a sorsáról!

Választás 2018 - Kikre szavazhatunk április 8-án?
Pest megye > Közélet
2018-03-14
Tizenhárom országos nemzetiségi lista, huszonegy országos pártlista és Pest megye 2. választókerületében kilenc egyéni országgyűlési képviselőjelölt, akiket a mai állás szerint jogerősen nyilvántartásba vett a Nemzeti Választási Bizottság (NVB).

Jelölteket várnak a budakeszi Oktatásügyért-díjra
Budakeszi > Közélet
2018-03-08
2013-ban Oktatásügyért díjat alapított Budakeszi olyan pedagógusok, intézményi dolgozók elismerésére, akik hosszabb időn át kiemelkedő munkát végeztek a budakeszi oktatás terén, vagy Budakeszihez kötődően életpályájukkal elkötelezettségüket bizonyították a pedagógusi élethivatás mellett.

Ne hagyja magát becsapni!
Pest megye > Közélet
2018-03-05
A budaörsi rendőrség felhívja a figyelmet, hogy ha számítógépén jogosulatlan felhasználást észlel, a képernyőn rendőrségi fejléces letiltás jelenik meg, mely 48 órán belül 50 000 Ft (2x25 000 Ft) kifizetését követeli a Pay Safe Card internetes felületen, vegye fel a kapcsolatot a rendőrséggel és ellenőrizze, hogy ez valóban így van-e!

Visszakapta a kerékpárt
Budaörs > Közélet
2018-02-26
A károsult február 22-én bejelentette a rendőrségen, hogy a Patkó utcában a kerékpárját valaki ellopta. Az egyenruhások a helyszíni adatgyűjtés alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, akit egy helyi buszmegállóban igazoltattak, majd előállították a Budaörsi Rendőrkapitányságra.

A DK visszalépteti a jelöltjét Szél Bernadett javára
Budakeszi > Közélet
2018-03-17
Az Infostrat március 15-i híre szerint a Demokratikus Koalíció visszalépteti jelöltjét, Tóth Zoltánt Szél Bernadett, az LMP társelnöke javára Pest megye 2. választó-kerületében, ahol a kormányoldal jelöltje Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselő. Március 17-én a Népszavában Szél Bernadett arra figyelmeztetett, hogy nem tudja elhozni a körzetet, ha a Jobbik nem lép vissza.

Megújult a templom Perbálon
Perbál > Közélet
2018-03-12
Március 4-én ünnepi szentmisén áldották meg a külsőleg megújult Szent Anna plébániatemplomot Perbálon. A templommegáldáson részt vett Soltész Miklós, az EMMI egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára: „Ha nem építünk közösségeket, nagy bajba kerülhetünk” - fogalmazott.

Ismét utalványt kaphatnak a nyugdíjasok
Közélet
2018-03-06
Az Idősek Tanácsa azt javasolja a kormánynak, hogy a közelgő ünnepek előtt ismét tízezer forintos Erzsébet-utalványt kapjanak a nyugdíjasok - jelentette be Novák Katalin március 6-án Budapesten, a tanács ülése utáni sajtótájékoztatón.

Elektromos autók a kormányhivatalban
Pest megye > Közélet
2018-02-27
Három új elektromos autót kapott február 23-án a Pest Megyei Kormányhivatal. A tisztán villamos energiával működő gépkocsik kulcsait Tarnai Richárd kormánymegbízott vette át Ugron Gáspártól, az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójától.

Új lehetőség a Premontrei gimnáziumban
Zsámbék > Közélet
2018-02-22
Fontos döntés gyermekeink életében egy iskolaváltás, hiszen biztosítani kell tudnia egy jól választott középfokú iskolának a minőségi és versenyképes oktatást, mellyel gyermekünk jól kereső álláshoz jut, s a jó barátságokat, életre szóló kapcsolatokat adó kortárs környezetet.

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC