Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Vasútállomásokról lopták a kerékpárokat

Közélet > Biatorbágy,Herceghalom

2021-09-03


bia_bici.jpgMár a bejelentés napján elfogták a rendőrök azt a három embert, akik a gyanú szerint a biatorbágyi vasútállomásról kerékpárt loptak. A tulajdonos 2021. augusztus 26-án jelezte a rendőrségen, hogy előző nap délután az állomáson leállított és lelakatolt, kb. 100 ezer forintos biciklijének csak a hűlt helyt találta.A biatorbágyi körzeti megbízott rövid idő alatt kiderítette, három embert – két férfit és egy nőt – kell keresni, nyomukba a helyi polgárőrökkel közösen eredt. Néhány órával később a célszemélyek tartózkodási helyéről érkezett információ, amely alapján a bicskei rendőrök Bicske-Előhegyről mindhármukat előállították.

A 23 éves nő, 31 éves élettársa és ideiglenes otthonukban velük élő 38 éves férfi ismerősük nem tagadták a kerékpár meglovasítását, sőt több, a budaörsi, a bicskei, valamint a herceghalmi vasútállomásról ellopott bicikliről is említést tettek. A zsákmányokon alkalmanként 5 ezer forintért adtak túl.

A három gyanúsítottal szemben a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

bia_bici.jpg

forrás: police.hu


Vissza

iranytu-cimlap-2021-3.jpg