Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Labort vált a Budaörsi Egészségügyi Központ

Életmód > Budaörs

2022-08-02


IMG_0362_cr_1200.jpg2022. augusztus 1-jétől már nemcsak a térítéses, hanem a közfinanszírozott mintavételezéses labordiagnosztikai szolgáltatásokat is a Spektrum-Lab Diagnosztikai Kft. végzi a Budaörsi Egészségügyi Központnak. A mintavétel, illetve a minták leadása a szokott rendben és változatlan helyen, a Kossuth utca 5. alatti épületben történik.A labor igénybevételéhez továbbra is kötelező időpontot foglalni, de ezt már az új szolgáltató internetes oldalán, vagy munkanapokon 9 és 11 óra között a +36 70 657 6734-es telefonszámon lehet megtenni.

Azokat a pácienseket, akik még a régi szolgáltatónál, a Synlab Hungary Kft.-nél foglaltak időpontot augusztusra vagy későbbre, a labor fogadni fogja. Az átfedés miatt augusztus első napjaiban a forgalom átmenetileg megnőhet – az intézmény a páciensek türelmét és megértését kéri.

A szolgáltatóváltás a térítéses vizsgálatok esetében már június végén megtörtént. A Budaörsi Egészségügyi Központban térítéses vizsgálatra jelentkezők a szolgáltató listaáraihoz képest 15 százalékos kedvezményt kapnak. Az akció visszavonásig érvényes.

IMG_0362_cr_1200.jpg


Vissza