Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Tisztelt Budakesziek!

Közélet > Budakeszi

2014-10-20


Az önkormányzati választások eredményeinek ismeretében köszönöm Önöknek azt a támogatást és segítséget, amely lehetővé tette, hogy a következő öt évben egyéni képviselőként és polgármesterként is képviselhetem az itt élőket és lakóhelyünk érdekeit.

Köszönöm, hogy támogatták azt a négy évvel ezelőtt megkezdett munkát, amelynek eredményeit már érezzük a mindennapjainkban, látjuk a környezetünkben.

A választást a Fidesz-KDNP magabiztosan megnyerte, s javítani tudott a négy évvel ezelőtti választási eredményein. Budakeszi nyolc választókerületéből hétben a Fidesz-KDNP jelöltjei nyerték a választást: 'Sigmond Bertalan (1.vk. 59,1%), Ohr Alajos (2.vk. 52,5%), Páczi Erzsébet (3.vk. 42,7%), Bakács Edit Bernadett (4.vk. 59,31%), Bánhidi László (5.vk. 40,85%), Czifra Zsuzsanna (6.vk. 58,24%), dr. Csutoráné dr. Győri Ottília (7.vk. 56,66%), polgármesterként 68,78%.

Ugyanakkor vetélytársaink is jelentős mennyiségű szavazatot kaptak. Egyéni képviselőként a testület tagja még a 8. választókerületben győztes Tömösi Attila (38,94%) független jelölt és listáról Komárominé Ligeti Gabriella (LMP), Somlóvári Józsefné (Budakesziért Függetlenek Egyesülete) és Szabó Ákos Péter (MSZP-DK-Együtt-PM-MLP).

Az Önöktől kapott erős felhatalmazás garancia arra, hogy a megkezdett munkát folytathatjuk. Engedjék meg, hogy köszönetet mondjak a polgármesteri hivatal munkatársainak, a szavazókörökben dolgozóknak az idei három választás sikeres lebonyolításáért, támogatóinknak az aktív segítségért, a választóknak a megerősítő szavazatokért.

Öröm számomra, hogy a kampány Budakeszin viszonylag békés keretek között zajlott le.

Köszönöm a támogatásukat!

dr. Csutoráné dr. Győri Ottília polgármester


Vissza