Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Budakeszi turisztikai szlogenjét és a legjobb recepteket keresik

Közélet > Budakeszi

2014-07-18


A város turisztikai vonzerejének növelése érdekében Budakeszi önkormányzata pályázatot írt ki a város egyedi szlogenjére. A rövid, frappáns, idegen nyelvre könnyen lefordítható javaslataiból bárki legfeljebb három pályázatot nyújthat be postán a városházán, vagy a pm.titkar@budakeszi.hu címen „Budakeszi szlogen” jelszóval. A legjobb ötletet a kiíró nettó ötvenezer forinttal díjazza.

Budakeszi önkormányzata pályázatot hirdet a városban fellelhető legjobb receptgyűjtemények összegyűjtésére is. A legalább tíz receptet tartalmazó gyűjtemény tükrözze Budakeszi nemzetiségi (magyar-sváb) sajátosságait, tartalmazza a recept eredetének, a városhoz való kapcsolódásának leírását, s azonos arányban sorakoztasson fel leveseket, főételeket és süteményeket. A győztes receptgyűjteményt közzé teszik az önkormányzat honlapján és nettó harmincezer forinttal honorálják. Egy pályázó maximum három pályázatot adhat be, postán a városházán, e-mailen a pm.titkar@budakeszi.hu címen „Budakeszi legjobb receptjei” jelszóval.

A pályázó pályaművének beadásával szerzői jogáról lemond. A győztes a későbbiekben a szlogenre semminemű igényt nem nyújthat be. A szlogennel Budakeszi önkormányzata rendelkezik, azt szabadon, korlátozás és a meghirdetett díjon felüli egyéb ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatja és módosíthatja. A kiíró fenntartja azt a jogot is, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítja, és nem hirdet nyertest.

A pályázatok beadási határideje 2014. július 30. 12 óra.


Vissza