Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Indul a csatornázás Budakeszin

Gazdasági rovat > Budakeszi

2014-05-09


Az ütemterv szerint április 21-én a Makkosi és a Lejtő út, illetve az új és régi telep közti nyomó vezeték építésével kezdődik – hangzott el a március 27-i lakossági fórumon. A munkák lapzártánkig nem indultak meg. A 3311 m3/nap (25 ezer lakos) kapacitású szennyvíz-telep építése sem várathat sokat magára, mert 2014. december 20-án már a próbaüzeme kezdődik.

A beruházó elvégezte viszont a videó- és fotófelmérést a teljes munkaterületen az utcák és a lakóingatlanok beruházás előtti állapotának rögzítésére. Felelősségbiztosítással rendelkezik ugyanis a munkavégzés okozta károk megtérítésére, de ehhez tudnia kell hitelt érdemlően tisztázni a kifogásolt károk keletkezésének időpontját. Hasznos lehet tehát az ingatlantulajdonosoknak is a munkák megkezdése előtt ingatlanuk minden részletre kiterjedő állapotát rögzíteni.

Virágh Ferenc projektvezető mérnök a fórumon elmondta, hogy a beruházásnak önálló honlapja lesz, melyen a lakosságnak szánt hirdetményeiket és a munkák ütemezését is közzé teszik.  A beruházó projektirodát is működtet a Szőlőkert u. 5. alatt. A munka megkezdése előtt 3-5 nappal minden egyes területen három oldalas tájékoztatóval jelentkeznek kitűzővel azonosítható embereik a kivitelező csoport vezetőjének elérhetőségével.
keretes
Virágh Ferenc projektvezető mérnök 06-30-951-2353, budakeszimernok@noxrt.hu
Németh Norbert


Vissza