Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Sakkverseny és gyógytorna időseknek

Életmód > Budakeszi

2014-04-28


A senior rapid sakkversenyen komoly pénzdíjak nyerhetők, s az első helyezett Nagykanizsán folytathatja a küzdelmet a Magyarország senior rapid sakkbajnoka címért. A gyógytornát délelőttönként az Erkel Ferenc Művelődési Központban tartják, a jelentkezők számától függően.

Budakeszi város önkormányzata az Idősügyi Tanács javaslatára  gyógytornát indít az idősek számára,  életminőségük megőrzésére. A torna a délelőtti órákban, az Erkel Ferenc Művelődési Ház edzőtermében lesz. Jelentkezni lehet:Lukovich Petránál a következő elérhetőségeken: lukovichpetra@citromail.hu, tel:+36 70 227 8312

***

Budakeszi város önkormányzata május második felében szenior rapid sakkversenyt szervez azoknak a hatvan éven  felülieknek, akik szívesen mérnék össze tudásukat korosztályuk amatőr sakkozóival. Ez kétszer húsz perces játékidőt jelent.

Az első helyezett továbbjut a „Magyarország Szenior Rapid Sakkbajnoka” címért folytatott Nagykanizsai Sakkversenyre, az önkormányzat támogatásával, melynek időpontja szeptember 4-én csütörtökön és 5-én, pénteken lesz. Szállást és teljes ellátást háromcsillagos hotelben biztosítanak  Zalakaroson, illetve Nagykanizsán.

Tudjuk, hogy Budakeszin az országos átlag feletti szellemi teljesítményt nyújtó emberek élnek, bízunk benne, hogy esélyesek vagyunk a bajnoki serlegre. Az első öt helyezett pénzjutalmat is kap: 100,60, 40,30 és 20 ezer forint értékben.

A jelentkezési határidő május 16.

Várjuk jelentkezésüket, az Idősügyi Tanács elnökénél, Farkas Lászlónál.
Elérhetőségei: +36 20 553 81 26
e-mail: farkas05.19@t-online.hu

Bakács Bernadett alpolgármester


Vissza