Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Így változik a 22-es busz 2014 januárjától

Közélet > Budakeszi

2014-01-06


Változások lépnek életbe 2014 januárjától a főváros közösségi közlekedésben. Sűrűbb és egyenletesebb járatkövetéssel javítják a csúcsidőszakokban a Fehérvári úti villamosközlekedést, a budai rakparton és a Kiskörúton is gyakrabban jár majd villamos. És a 22-es busz?

A 22-es buszcsalád vonalán sűrűbb követés várható. Többek között Budakeszi területén, a Budagyöngye és a Szépilona környékén - a reggeli csúcsidőszakban forgalmi torlódások okozta menetidő-növekedést kompenzálandó 2014. január 6-ától (hétfőtől) a 22-es, a 22A és a 222-es busz reggelente több busz közlekedik. A három buszjárat közös szakaszán 2-3 perces közös követés lesz, illetve 6.30-7.30 között sűrűbben indulnak a buszok, három többletindulást is beiktatnak a zsúfoltság csökkentése és a kínálat bővítése érdekében.

Budakeszi Város Önkormányzatával együttműködve a BKK január 6-ától a Széll Kálmán tér M irányában is megállítja a 22-es buszt a Szőlőskert utca megállóban. Az új megállóhely - a Budakeszi irányú, azonos elnevezésű megálló párja - a Szürkebarát utcában, a Szőlőskert utca kereszteződésénél, a Szőlőskert Ipari Park közelében található.


Vissza