Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Elkészült a Viadukt Sportközpont

Sporthírek > Biatorbágy

2013-09-17


Biatorbágyon a KMOP funkcióbővítő településközpont-rehabilitációs városfejlesztési pályázata részeként átadták Biatorbágy vasúti völgyhídjai mellett a Viadukt Sportközpontot. A beruházást a Varga és Társa Kft. tizennégy hónap alatt valósította meg - tájékoztat a város honlapja.

A megnyitó ünnepség több száz fős közönsége előtt a protokolláris köszöntéseket követően Sólyomvári Béla, az önkormányzat pénzügyi bizottságának elnöke, dr. Palovics Lajos képviselő és dr. Kovács András jegyző vágta ketté a nemzeti színű szalagot. Miközben a jó hangulatról a Bon-bon Együttes, a Defekt duó és Éliás Gyula jr. gondoskodott, a vendégek végiglátogathatták az épületet, megismerhették a szolgáltatásokat. Az új létesítményben négy fallabda- és két bowlingpálya mellett spinning- (edzőtermi zenés-kerékpáros aerobik) és aerobikterem, valamint egy a legmodernebb fitnesz- és erősítő gépekkel felszerelt edzőterem is igénybe vehető, melyek szaunával, szoláriummal és az egészséges étel-ital kínálatot ajánló büfével egészülnek ki.

A sportcentrumot Gubi Róbert és családtagjai működtetik, akik maguk is elismerésre méltó sportmúlttal rendelkeznek, hiszen nagyapa és apa asztaliteniszezők voltak, a ma már felnőtt két gyerek pedig szintén többszörös pingpong-, és fallabda országos bajnok. Gubiék évtizedes régi álma vált valóra a sportközpont megnyitásával, amit nem pusztán szabadidős szolgáltató helynek szánnak. Szeretnének barátságos találkozási pontot biztosítani a sportolni, vagy éppen csak összefutni vágyó városlakóknak. Tervezik egy önálló fallabdaszakosztály, és saját helyi csapat alakítását. Októberben már egy hivatalos szövetségi országos versenynek adnak otthont pályáikon, ahová nemcsak a sportolókat, hanem a szurkoló közönséget is szeretettel várják.

A sportközpont működéséről bővebb információk: http://www.viaduktsport.hu.

forrás: biatorbágy.hu


Vissza