Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Több szolgáltatást nyújt a BKK az agglomerációban

Közélet > Budakeszi

2013-02-01


Mától javulhat Budaörs, Budakeszi, Nagykovácsi, Törökbálint és Diósd kiszolgálása. Budakeszire a 22 járat mellett munkanapokon csúcsidőben a 22A jelű busz is közlekedik, a 222-es járatnak az üzemidejét, a 922-es éjszakai busznak pedig az útvonalát hosszabbítják meg.

A Hűvösvölgy és Nagykovácsi között közlekedő 63-as autóbusz menetrendje is módosul: a reggeli csúcsidőben, a 8 és 10 óra közötti időszakban, valamint fél három és fél hét között több buszt állítanak forgalomba, így a követési idő is csökken. Ezzel párhuzamosan a gyengén kihasznált hétvégi reggeli, déli és kora esti időszakban kevesebb busz közlekedik.

A diósdi önkormányzat kezdeményezésére munkanapokon délután a 13-as, 113-as és 113A buszok 12.20 és a 19.30 között a Budatétény vasútállomásról öt perccel később indulnak.
   
A Törökbálintot és Budaörsöt kiszolgáló 140-es buszokból munkanapokon reggel Budaörs felé három járat, délután Törökbálint felé négy járat Budaörsön a Baross utca helyett a Szabadság úton közlekedik 140i jelzéssel. A reggeli üzemkezdet budaörsi lakótelep végállomásról mindennap 6.20-ra módosul, az esti üzemzárás 15 perccel tolódik ki.
   
A Pécelre közlekedő 169E járatra a BKK február elsejét alacsonypadlós buszt is forgalomba ad.
(MTI)


Vissza