Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


III. Zsámbéki templomfutás

Sporthírek > Zsámbék

2011-09-08


Szeptember 10-én harmadik alkalommal rendez jótékonysági futóversenyt a zsámbéki református gyülekezet. A Down-kóros gyerekek megsegítése és az újonnan induló református óvoda támogatása után idén a zsámbéki gyermek- és felnőtt egészségügyi ellátás eszköztárának, felszereltségének bővítéséhez járulnának hozzá a rendezvény bevételével a védőnői szolgálaton és az orvosi rendelőkön keresztül.

A Védőnői Szolgálat a gyermekek számára hallásvizsgáló készüléket és kijelzővel ellátott magzati szívritmus figyelőt, új helyükre néhány berendezési tárgyat szeretne venni. A legelső az önkormányzat költségvetéséből talán meglesz, a többire gyűjtenek. Az orvosi rendelő várótermébe jól jönne egy légkondicionáló berendezés, amire már érkezett is felajánlás a református gyülekezet tagjai közül.

A rendezvény egyben családi nap is, a gyerekek számára játékos sportprogramokkal, közös énekléssel, zenéléssel. A rendezők minden korosztályra számítanak, ennek megfelelően a távok is szabadon választhatók az 500 métertől a 11 kilométeres távig.


Vissza