Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Pest megyeieknek ingyenes a sószoba

Közélet > Pest megye

2010-07-19


Ingyen gyógyulhatnak a Szent Rókus Kórház sószobájában azok a Pest megyeiek, akiknek orvosuk írásban javasolja a kúrán való részvételt.

Főképp az asztmás, allergiás megbetegedésben szenvedők számára jelent megkönnyebbülést a szoba kúraszerű használata, de mozgásszervi-, érrendszeri-, emésztési és bőrbetegségek, valamint alvászavar kezelésére is ajánlott. Jót tesz stressz, kimerültség esetén, erősíti a szervezet öngyógyító képességét és az immunrendszert. A só szoba használata minden korosztály számára javasolható.

A tízalkalmas sószoba-bérlet igénylésével kapcsolatban Pest Megye Önkormányzatának Hivatala munkatársánál, Kojnok Alexandránál lehet jelentkezni a kojnoka@pestmegye.hu e-mail címen 2010. július 19-től kezdődően. A Pest Megyei Önkormányzat a jelentkezések beérkezésének sorrendjében 150 Pest megyében élő ember számára tíz alkalmas sószoba bérletet biztosít, melyet az egyeztetést követően a Szent Rókus Kórházban lehet átvenni az orvosi javaslat átadását követően.  A só szoba hétfőtől péntekig 7.30-tól 16.30–ig látogatható, egy alkalom 45 percig tart.


Vissza