Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Nagycsaládosok figyelmébe!

Életmód

2010-05-03


A régi mosógép vagy hűtőgép cseréjére adott lehetőséget a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium új pályázati kiírása. A pályázati feltételeknek azok a nagycsaládok felelnek meg, ahol egy háztartásban három vagy annál több eltartott gyermek él. A pályázatot azonban időközben lezárták, így a csatlakozó dokumentumokra kattintva a leadási határidőnél a korábbi október 30. helyett jelenleg április 23. szerepel.

Hűtőgép, mosógép A energia osztálynál a támogatás mértéke 60.000,- Ft, hűtőgép A+ vagy A++ energia osztálynál a támogatás  mértéke 70.000,- Ft.
A pályázati feltételeknek azon nagycsaládok felelnek meg ahol egy háztartásban 3 vagy annál több eltartott gyermek (családi pótlékra jogosult vagy beszámító) él. A pályázaton nyert gépet 3 évig a feltüntetett címen kell használni, nem adható el. Ezt a minisztérium a helyszínen ellenőrizheti. A leadott gépnek működő képesnek kell lennie és erről nyilatkozni is kell.

*** 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - Zöld Beruházási Rendszer Energiatakarékos Háztartási Gépcsere Alprogram
Leadási határidő: 2010.10.30
A pályázati felhívást és útmutatót valamint az előzetes kereskedői nyilatkozatot a csatlakozó dokumentumok tartalmazzák.

Csatlakozó dokumentumok


Vissza