Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Tarkabarka vigalom

Közélet > Budakeszi

2008-02-21


Nagy sikerű és jó hangulatú jótékonysági bált rendezett a Tarkabarka-Kunterbunt, vagyis a német nemzetiségi óvoda szülői és dolgozói közössége.

A műsor a Telki Sportklub ritmikus gimnasztika bemutatójával indult, majd az óvó nénik kórusa német farsangi énekeket adott elő Starcz Teréz betanításával és citerakíséretével. Kottasegédlettel a szülők is bekapcsolódtak a Trink, trink Brüderlein trink közös éneklésébe. Az est fénypontja a szülők látványtánc bemutatója volt: öt pár Ormai Sebestyén vezetésével betanult egy vidám, pörgős koreográfiát, melyet fergeteges tapsvihar közepette adtak elő. Az óvoda alkalmazottai egy német tánccal próbáltak a parketten versenyben maradni. A küzdelem hajnalig tartó táncos mulatságba torkollott.

A jól szervezett bálon rekordot döntöttek a tombola felajánlások is. A fődíj biai Simon István olajképe, Somogyi Réka selyemfestménye és a Stulwerk Kft irodaszéke volt, de érkezett felajánlás a Lelkes család részéről a homokozók friss homokkal való feltöltésére is. A bál bevételéből további udvari játékokat vásárolnak majd.

A báli felvételek és a támogatók névsora a www.tarkabarkaovoda.hu honlapon megtekinthető, melynek szerkesztése szintén a szülőknek, főleg Berlinger Gábor Panda csoportos apukának köszönhető.


Vissza

iranytu-cimlap-2021-3.jpg