Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Mobilfizetés a Vadasparkban

Életmód > Budakeszi

2018-07-07


A látogatók már elektronikus belépőt is válthatnak a Budakeszi Vadasparkba a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. NMFR applikációján, később viszonteladókon révén, Android és iOS operációs rendszerű okostelefonokon. A jegyeket nem kell kinyomtatni, a telefonon megjelenő QR kódot a Vadaspark bejáratánál mobil ellenőrző eszközel érvényesítik.

A mobilfizetéssel megvásárolt belépőjegy ára megegyezik a hagyományos úton vásárolt, papíralapú jegy árával, a szolgáltatást további költség, például tranzakciós díj nem terheli. A Budakeszi Vadaspark elektronikus belépőjegy hamarosan az NMFR viszonteladók ügyfelei számára is elérhetővé válik.

„Munkatársaimmal elgondolkodtunk azon, hogy a lakossági belépőjegy szolgáltatásokra hogyan lehet innovatív módon készpénzmentes, azaz mobilfizetési megoldást fejleszteni, így a tavalyi évben elkezdtük annak a fejlesztésnek az alapjait lerakni, amelyek a mára mobilfizetéssel elérhető belépőjegy részét képezik. A 2014 nyarán elindított Nemzeti Mobilfizetési Rendszer, mind biztonság, mind gyorsaság tekintetében alkalmas arra, hogy a közterületi és a zárttéri parkolás, az autópálya-matrica elektronikus értékesítésén túl további megoldásokat is kiszolgáljon, így jutottunk el arra a döntésre, hogy a belépőjegy díjterméket az NMFR-be integrálva szolgáltatjuk. A következő hónapokban további mobilfizetéssel elérhető, belépőjegy szolgáltatást kívánunk integrálni a rendszerünkbe, ezzel is bővítve azt a termékskálát, amit a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. a lakosság számára nyújtani képes” - nyilatkozta Veres Mihály, a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatója.


Vissza