Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Tervezz logót a BÖT-nek!

Közélet > Budakeszi

2015-09-08


A Buda környéki Önkormányzati Társulás pályázatot hirdet logója megtervezésére és elkészítésére. Szeptember 25-ig várják a pályázatokat, melyeket a Kulturális, Idegenforgalmi, és Környezetvédelmi Bizottság értékel. Javaslatuk alapján a társulás tanácsa dönt, s a nyertes pályázatot bruttó 50 000 Ft díjazásban részesíti.

A pályaműveket papír alapon és elektronikus adathordozón (CD vagy DVD) is be kell nyújtani tif, psd vagy vektoros ábraformátumban. A logónak nyomdaiparilag sokszorosíthatónak kell lennie. Tartalmaznia kell a társulás elnevezését. A pályázónak néhány mondatban ki kell fejtenie, hogy a logó tartalma miként kapcsolódik a BÖT-höz.

A pályázó pályaművének beadásával minden szerzői jogdíjról lemond. A pályázat győztese a későbbiekben a logóval kapcsolatban semmilyen igényt nem nyújthat be. A BÖT jogosult a későbbiekben a logó feletti rendelkezésre, azt szabadon, korlátozás és a meghirdetett díjon felüli egyéb ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatja és módosíthatja.

A pályaműveket postai úton kell megküldeni a BÖT címére (2092 Budakeszi, Fő u. 179.), vagy zárt borítékban kell leadni ugyanezen a címen a budakeszi polgármesteri hivatalban. A borítékra rá kell írni: BÖT-logó ötletpályázat.


Vissza

iranytu-cimlap-2021-3.jpg