Budakeszi > Közélet
Gyanakodott, mégis meglopták

2009-02-11 12:24:44
1361 olvasás

Február 10-én délután két óra körül egy ismeretlen férfi becsengetett Budakeszin az Erkel Ferenc utcában egy 76 éves idős férfi lakásába azzal az ürüggyel, hogy az előző éjszaka egy álkulcsos betörő járt a környéken, és ő azért érkezett, hogy leellenőrizze, az idős férfinál jártak-e.

Arra kérte a sértettet, hogy ellenőrizze, megvan-e a pénze. A házigazda gyanakvó volt, és nem engedte be az idegent a házba. Bezárta az ajtót, bement a szobába, megnézte a pénzét, majd azt kifelé menet letette az asztalra. Újra kinyitotta a bejárati ajtót, a féri még mindig ott állt. A hívatlan vendég újra visszaküldte a férfit, hogy nézze meg a többi helyen is a pénzét. Az idős férfi ennek is eleget tett, de mire visszament az ajtóhoz, az idegen férfi már nem volt ott. Akkor vette csak észre, hogy a férfi bejutott a lakásba, és eltűnt a pénze.

Az elkövető személyleírása: kb. 165 cm, átlagos testalkatú. Fekete baseball sapkát viselt, sötét színű ruházata volt. A férfi egyedül volt, és a sértett autót sem látott a környéken.

Nyomtatás :: Bezárás