Budakeszi > Sporthírek
ELITE SE - Kosárladba hírek

2007-11-23 10:00:13
1501 olvasás

A budakeszi Széchenyi István Általános Iskolában működő Elite SE felhívása Budakeszi és térsége sportot szerető, a fiatalok sportolását értéknek tekintő lakosaihoz, vállalkozásaihoz.

Az ELITE Basketet gyakorlatilag teljesen magánerőből üzemeltetjük. Ezért különösen is büszkék vagyunk a Budakeszi Iránytű korábbi számaiban már ismertetett eredményeinkre. Úgy gondoljuk, hogy a versenyszerű sportolás, a bajnokságok keretei közötti rendszeres megmérettetés óriási lehetőséget nyújt azon szülők számára, akik gyermekeiket a rendszerességre, a munka becsületére, a csapatban való gondolkodásra, a küzdőképesség elsajátítására és hasonló tulajdonságokra szeretnék nevelni. A kosárlabda sportág hangsúlyozottan alkalmas e tulajdonságok fejlesztésére. Nem véletlenül nő folyamatosan a kosárlabda sportág tekintélye az egész világon olyannyira, hogy a kosárlabda a labdarúgás mellett a világ legnépszerűbb sportágává fejlődött.
Sajnos Magyarországon minden más fontosabb, mint az utánpótlás sportjának támogatása, egyesületek segítése, sportcsarnokok építése (sportolási céllal!). Mi ennek ellenére folytatjuk a munkát, és töretlen lelkesedéssel bízunk abban, hogy egyszer majd a közpénzek elosztói is belátják, hogy kiemelten kellene kezelni a jövő felnőttjeinek oktatását, képzését, sportoltatását. Addig is marad a saját erő, és azok bevonása, akiknek fontos, milyen lesz a jövő nemzedéke.
Egyesületünk közhasznú szervezet, támogatóinkat megjelenítjük egyesületünk internetes honlapján www.elite-basket.hu , illetve megbeszélés szerint más módokon is.
Ha egyetértenek céljainkkal, szimpatikus az Önök számára  a tevékenységünk,
segíteni tudják munkánkat, kérjük hívják a 06-30-9426417-es telefonszámot.
Egyesületünk bankszámla száma: 11600006-00000000-14641655.
Előre is köszönünk minden segítséget!

***

Továbbra is várjuk a kosárlabdázás iránt érdeklődő fiatalok jelentkezését!
Telefon: 06-30-2995537 vagy 06-23-457135, Email: info@elite-basket.hu és személyesen az edzőknél Budakeszin a Széchenyi Általános Iskola tornatermében, az edzések időpontjaiban.
További információ: www.elite-basket.hu

Nyomtatás :: Bezárás