Budakeszi > Életmód
Programok a tavaszi szünetben a vadasparkban

2019-04-17 21:58:32
138 olvasás

Tojáskereső játékkal, természetismereti vetélkedővel, kézműves programmal, ugrálóvárral és arcfestéssel, emellett látvány-etetéssel és állattréninggel várja a tavaszi szünetben és a húsvéti ünnepek alatt a látogatókat a Budakeszi Vadaspark.

A játékos programok nemcsak kikapcsolódást és feltöltődést jelentenek, de a látogatók a vadasparki állatok rejtett képességeivel és különleges szokásaival is megismerkedhetnek.   

Őshonos madárfajokkal és különféle kisragadozókkal is megismerkedhetnek azok, akik a tavaszi szünetben a Budakeszi Vadaspark „Állati-jó” bemutatóján részt vesznek: szó esik itt az állatok életmódjáról, táplálkozási szokásairól, valamint több vadasparki állat, például a vadászgörény és a bagoly különleges képességeiről és furcsa szokásairól is.

Az állatbemutatók, valamint a látványetetések és állattréningek mellett a Budakeszi Vadaspark munkatársai a húsvéti ünnepek alatt ismeretterjesztő, ügyességi és logikai játékokkal készülnek. A „Klíma-kaland” vetélkedőn a gyerekek az időjárási jelenségekkel, a klímaváltozás hatásaival és az erdei élővilágban tavasszal zajló folyamatokkal ismerkedhetnek meg, akik pedig inkább kézműveskedni szeretnének, azoknak tűzzománc csecsebecsék készítésére is lesz lehetőségük. 

A gyerekeket arcfestés, ugrálóvár és egész napos tojáskeresgélő verseny várja, míg a nagyobbak és a természet ehető kincsei iránt érdeklődők az Erdei Piac portékáját – kézműves sajtokat, lekvárokat, pástétomokat, mézet, valamint házi szappant és különböző természetes kozmetikai termékeket – mustrálhatják majd.

Részletes program
Április 18.
10 óráról Klíma-kaland
12.00, 14.00 Állatijó-bemutató

Április 19.
10 órától tűzzománc készítés, Arcfestés,
12.00, 14.00 Állatijó-bemutató

Április 20-22.
Tojáskeresgélő – vetélkedő egész nap (10.00-16.00)
12.00, 14.00 Állatijó-bemutató

Április 21.
 órától Erdei Piac

Április 23.
10 órától Klíma kaland, ugrálóvár
12.00, 14.00 Állatijó Bemutató

Nyomtatás :: Bezárás