Programajánló
Augusztus 25. 1 ÚTON ZARÁNDOKLAT az édesanyákért

2018-07-24 20:34:28
363 olvasás


Augusztus 25.
1 ÚTON zarándoklat

A Mária Út teljes útvonalán közel 110 magyar, 40 erdélyi, 10 felvidéki, 1 szlovén és 5 osztrák szakaszon indulnak el augusztus 25-én zarándokok. A Mária Út csaknem 1500 km-e lehetőséget biztosít arra, hogy ne az otthonunktól távol találják meg ezt a lehetőséget, hanem régiónkban is ki lehessen próbálni a zarándoklást. Az 1Úton zarándoknapnak az az egyik küldetése, hogy megmutassa, hogy itthon is lehet zarándokolni és tartalommal megtölteni a csodás természeti és épített környezetben aktívan eltöltött időt.

Sokan élték már át a csodát, melyet a zarándoklás nyújt. Leghitelesebben azok tudnak erről szólni, akiknek az ott átélt események megváltoztatták az életüket. Ennek egyik megható példája Takáts Ibolya önkéntes segítőnk története, aki 45 év felettiként évtizedek óta várt gyermekre, és most, augusztusban gyermekáldás elé néz. Soha életében nem zarándokolt, mégis az összes eddigi 1Úton zarándoknapot teljesítette, mert az első után érezte, hogy az Isten sosem fogja őt gyerek nélkül hagyni. A sok 1Úton zarándoklatnak, a Mária Útnak, de elsősorban a Jóistennek köszönhetően most készülhet az anyaságra – vallja.
Arra kérem szeretettel, hogy töltse velünk-e napot, zarándokoljunk együtt az idei évben az édesanyákért.

Nagy jelentősége lenne, ha - az Önnek megfelelő szakaszon - csatlakozna a zarándokokhoz, jelenlétével és példamutatásával, hitelességével nagy szolgálatot tenne a zarándoklás ügyének.

A zarándoknap részletei az 1Úton honlapján (http://1uton.mariaut.hu/tart/index/1001/1), illetve Facebook oldalán találhatóak.

Hanganyag

Nyomtatás :: Bezárás