Programajánló
Augusztus 20. SZERVEZZEN ÖN IS zarándokcsoportot a körmenetre

2018-07-24 08:19:52
439 olvasás


2018-ban szervezzen Ön is zarándokcsoportot az augusztus 20-i szentmisére és körmenetre a budapesti Szent István bazilikához, 15 órai érkezéssel, hogy minél több közösség jelen legyen az idei Szent István-ünnepen is. Várjuk a fiatalokat, időseket, családokat, minden hívőt és hazafit.

A szentmise előtt 15 órától az érkező zarándokokat színvonalas műsor várja. Köszöntőt mond Böjte Csaba ferences rendi szerzetes. A rendezvényen hallhatók lesznek a Sanctus Stephanus Kárpát-medencei versmondó verseny díjazottjai, fellépnek a Szentpéterfai Talentumok és a Csillagszemű Gyermek-táncegyüttes. A műsort Szvorák Katalin Kossuth- és Liszt Ferenc- díjas népdalénekes ezen alkalomra összeállított népénekének csokra zárja.

A Mária Rádió budapesti stúdiójától (1133 Budapest, Gogol utca 28.) 13 órakor gyalogos zarándoklatot szervez a Szent István bazilikáig. Kérik a szerveződő zarándokcsoportokat, hogy jelezzék részvételi szándékukat az online regisztrációs űrlap kitöltésével, mely a Mária Út honlapján érhető el: REGISZTRÁCIÓ.

Facebook: Szent István Ünnepe.

További tájékoztatás: Deák Andreához (06 30 494 1947) vagy deak.andrea@mariaut.hu.

Nyomtatás :: Bezárás