Budakeszi > Életmód
Fogadjon örökbe egy vadasparki állatot

2017-12-11 14:12:46
743 olvasás

A virtuális örökbefogadás remek karácsonyi ajándék lehet minden állatbarátnak, ráadásul sokan nem tudják, hogy az örökbefogadással nem csak a szeretteiknek okozhatnak örömet, hanem egyben a választott állat jólétéhez és boldogságához is hozzájárulhatnak.

A Budakeszi Vadaspark szőrös, tollas vagy bundás lakói mindezt úgy tudják meghálálni, hogy továbbra is elbűvölően vesznek részt a vadaspark mindennapjaiban. A testre szabott állat kiválasztása azonban nem is olyan könnyű, mint azt sokan elsőre gondolnák: közel 50 faj közül kell megtalálni a tökéletes ajándékot. A kisállatok kedvelőinek a pele vagy épp az erdei mókus lehet a tökéletes választás, a nagyobb állatok rajongói pedig például barnamedvék, őstulkok, vízi bivalyok vagy gímszarvasok közül válogathatnak.

Az örökbefogadó szülő egy névre szóló, a kiválasztott állat fényképével díszített oklevelet, úgynevezett Zöld Diplomát kap, és egy évig büszkélkedhet a Vadasparki Gondoskodó titulussal. Évente egyszer pedig szeretettel várják szülői értekezletre, ahol az örökbefogadó és egy kísérője ingyen látogathatja meg kis, vagy éppen nagy védencét, valamint elbeszélgethet az állatgondozókkal is, hogy megbizonyosodhasson gondozottja jólétéről és boldogságáról. Ezenkívül a nevelőszülő neve felkerül a Budakeszi Vadaspark területén elhelyezett örökbefogadási táblára is.Az örökbefogadás egy évig érvényes, és minimális támogatási összege 8.000 Ft/fő/állat.
További információ a 06/23-451-783-as telefonszámon, illetve a toth.aniko@bkvp.hu címen kérhető.

forrás: Budakeszi Vadaspark

Nyomtatás :: Bezárás