Páty > Közélet
Azonnali segítség, de késik a hála

2017-06-28 18:46:44
890 olvasás

Pátyon március 30-án délben egy a Somogyi Béla úton  haladó piros személygépkocsi kigyulladt és a  kínai üzletházzal szembeni oldalon kénytelen volt a sofőr megállni. Az autó Zsámbék felől érkezett és Budakeszi irányába haladt. Az kínai üzletben két női dolgozója azonnal a  férfi segítségére sietett, s két poroltóval oltották a tüzet.

Közben riasztották a tűzoltókat is, de mire a helyszínre értek, a lángokat sikerült megfékezni. Az autóban igen jelentős kár keletkezett.  

Az autó vezetője hálásan megköszönte, hogy gondolkodás nélkül, önzetlenül a segítségére siettek. Szóban  ígéretet tett, hogy egy héten belül megtéríti a tűzoltó palackok újratöltésének költségét, de ez nem történt meg. A tűzvédelmi előírások szabályainak megfelelően a palackot újra kellett tölteni, melynek költségét az üzletben dolgozó két eladó hölgy béréből vonták le.

Reméljük  ez a cikk   eljut  a zsámbéki lakosú,  piros autó tulajdonosához. Kérjük,  legyen kedves rendezni a számla összegét! A hölgyek csalódottak, mert gondolkodás nélkül azonnal a bajbajutott segítségére siettek, bíztak abban, hogy a kedves és szimpatikus úr még azon a héten jelentkezik.

Nyomtatás :: Bezárás