.

2019. September 23. Monday, Tekla napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Cikkek "Sporthírek" rovatban: 216 találat

Balesetet szenvedett egy kisrepülő
Budakeszi > Sporthírek
2015-07-06
Balesetet szenvedett leszállás közben egy kisrepülő Budakeszin a farkashegyi repülőtéren szombaton délután. A szerencsétlenül járt gép utasa súlyosan megsérült. A motoros repülő nagy sebességgel szállt le és az orrára bukott. A súlyosan sérült utast a mentők kórházba vitték.

Körbefutották a Balatont
Budakeszi > Sporthírek
2015-06-17
Idén először teljesítette budakeszi csapat a kétszázhúsz kilométeres Ultrabalaton futóversenyt a magyar tenger körül. A Főnix Futóklub tagjai budakeszi színekben 19 óra 22 perc alatt kerülték meg a tavat, ezzel az előkelő 5. helyen végeztek a hétfős csapatok kategóriájában.

Pünkösdi küzdelmek Budajenőn
Budajenő > Sporthírek
2015-06-08
IPünkösdkor rendezték meg a IV. Budajenő Kempo Kupát, ahol rendhagyó módon csak küzdelmi kategóriákban mérte össze tudását 19 egyesület nyolcvan sportolója. A tornát a Felcsúti Fehér Tigrisek nyerték. A második a Mad Max Kempo Dojo lett, míg a harmadik helyen a Firewolf végzett.

Száz érem a törökországi világbajnokságon
Budajenő > Sporthírek
2015-05-11
Minden idők legjobb teljesítményével, 96 éremmel rukkoltak elő a magyar kempósok a törökországi Antalyában rendezett világbajnokságon május első hétvégéjén. Péntektől vasárnapig 31 arany-, 24 ezüst- és 41 bronzérem volt a magyar mérleg.

Hat budajenei arany a kempo világkupán
Budajenő > Sporthírek
2015-03-30
Lacza Ábel négy, Fülöp Márk két aranyéremmel térhetett haza a hétvégén lezajlott XIII. Juhász Ferenc Emlékverseny és Nyílt Kempo Világkupáról. A Százhalombattán megrendezett versenyen tizennégy érmes helyezést értek el a budajenei kempókák.

Kempo évzáró kitüntetésekkel a Zsámbéki-medencében
Pest megye > Sporthírek
2015-01-07
Hagyományos évzáró ünnepségüket tartották a Zsámbéki-medence kempo egyesületei karácsony előtt. 2014 legsikeresebb magyar kempo klubja is ebből a régióból került ki: a felcsúti Fehér Tigrisek a szigethalmi Dojo Lovásszal holtversenyben érdemelték ki ezt a címet.

Pest megye legsikeresebbjei
Pest megye > Sporthírek
2014-12-15
Sportolók és edzők vehették át Pest Megye közgyűlésétől a legjobbaknak járó díjakat december 12-én a hagyományos sportkarácsonyon a Megyeházán. Tizenöt kategóriában, közel ötven díjat ítéltek oda. Az év legeredményesebb sportegyesülete a Váci Reménység SE. Az év legeredményesebb középiskolája a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium.

Jövőre ismét Bécsből indulnak
Budakeszi > Sporthírek
2014-10-23
Jövőre újra a Bécs-Sopron-Győr-Tata-Budakeszi-Budapest útvonalon rendezik az idén kivételesen Győr és Budapest között lebonyolított ultramaratoni futóversenyt. A második szakasz érdekessége lesz, hogy a mezőny a Szigetközben, festői szépségű tájakon át érkezik Győrbe.

Születésnap - 65 éves az olimpiai bronzérmes
Zsámbék > Sporthírek
2014-09-30
Szeptember 23-án lett 65 éves Tuncsik József, a magyar cselgáncs történetének első olimpiai érmese és Európa-bajnoka, a törökbálinti Zöld Sziget Állatmenhely alapítója. Szakosztályt alapított Budaörsön, Törökbálinton, Diósdon, Pakson, Százhalombattán, hamarosan pedig Zsámbékon is várja a cselgáncsozni vágyó gyerekeket.

Így végezte egy budakeszi kisrepülő egy pátyi fa tetején
Budakeszi > Sporthírek
2014-09-09
Motorhiba miatt kényszerleszállás közben egy fa tetején, orrával egy méterre a földtől landolt egy 450 kilós, Pille kisrepülő a pátyi erdőben hétfőn délben. A budakeszi Farkashegyről indult gép mentéséhez a törökbálinti hivatásos tűzoltók mellett a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálata is a helyszínre érkezett.

<< <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  > >>

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC