.

2019. December 14. Saturday, Szilárda napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Cikkek "Sporthírek" rovatban: 220 találat

FUTAKESZI 2009
Budakeszi > Sporthírek
2009-06-14
Közel száz befutó, szám szerint kilencvenöt végezte sikerrel idén a kiírt távot május utolsó vasárnapján, borongós időben, Budakeszin. Idén is játszótértől játszótérig futottak a fiatal versenyzők a Barackosból a Fő utcai játszótérig.

Telkiben a magyar válogatott
Telki > Sporthírek
2009-06-01
Kétnapos premiert tart az MLSZ szinte napra pontosan egy hónappal ezelőtt átadott edzőközpontjában a magyar válogatott. Az első edzésre az eredeti terveknek megfelelően kedden délelőtt 11 órakor kerül sor.

Megnyílt a telki edzőcentrum
Telki > Sporthírek
2009-05-04
Május 2-án felavatták a Magyar Labdarúgó Szövetség edzőközpontját Telkiben. Az ünnepélyes megnyitón megjelent Joseph Sepp Blatter, a FIFA és Michel Platini, az UEFA elnöke a vendéglátó Kisteleki István, az MLSZ elnökének társaságában. A vadonatúj létesítményt - amelynek hivatalos neve Globall Football Park & Sporthotel – máris, mint követendő példát ajánlják tagországaik futballszövetségeinek figyelmébe.

Sportfejlesztési támogatás
Pest megye > Sporthírek
2009-03-24
Sportfejlesztési támogatásról kötött szerződést Pest Megye Önkormányzata és az Önkormányzati Minisztérium. A megállapodás értelmében a minisztérium közel öt és fél millió forintot ad Pest megyének szabadidősport támogatására.

Kézilabda Keszi Kupa
Budakeszi > Sporthírek
2009-03-09
A hagyományos versenyre február 7-én került sor a Széchenyi István Általános Iskolában (SZIA) Simon Róbert, a SZIA testnevelő tanárának szervezésében. A kupát a budakeszi Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium nyerte.

Kosárlabda hírek
Budakeszi > Sporthírek
2009-02-28
III. ELITE Basket-Decathlon-PMKSZ Mini Bajnokság - Legjobb négy között a serdülők  - Végre győzelmek az NB-I/B-ben is - Jelentkezés kosárlabdára

Megnyílt a korcsolyapálya Zugligeten
Sporthírek
2009-01-17
A korcsolyázók és kísérőik a megszüntetett 58-as villamos műemlék-épületében nemcsak melegedőt találnak, hanem a megszokott zsíros kenyeret, forralt bort, szilvalekváros palacsintát és hagyományos magyaros ételeket is.

Korcsolyapálya Budakeszin
Budakeszi > Sporthírek
2009-01-13
Kihasználta a nagy fagyokat a budakeszi Nagy Sándor József Gimnázium. Fellocsolták a kosárlabdapályájuk nagy részét, amely most korcsolyapályaként üzemel. A jégpályát minden hétköznap délután 4 és 6 óra között bárki ingyenesen használhatja.

Egy időre megakadt a telki edzőközpont építése
Telki > Sporthírek
2009-01-06
A tízmillió euro (két és félmilliárd forint) értékű komplexum tavaly áprilisi alapkőletételét követően a múlt év végi befejezést előirányzó tervek módosításával ez év tavaszára jelzett kibontakozás is megkérdőjeleződött, amikor az edzőcentrum beruházója és üzemeltetője, az MLSZ Edzőcentrum Kft. szerződésszegésre hivatkozva felbontotta a projekt fővállalkozójával kötött szerződését.

A csehországi ezüst után dinamikus folytatás
Sporthírek
2008-11-22
A csehországi nemzetközi tornán nyert ezüstérem után kitűnően kezdte a bajnokságot az ELITE Basket Budakeszi serdülő csapata. A Budakeszi juniorok is győzelmekkel nyitottak.

<< <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  > >>

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC