.

2019. September 23. Monday, Tekla napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Cikkek "Sporthírek" rovatban: 216 találat

A lovaglás varázsa
Nagykovácsi > Sporthírek
2009-09-19
Aki gyerekekként, vagy felnőttként már egyszer megfordult a páratlan természeti kincsek ölelésében fekvő, nagykovácsi Napsugár lovas tanyára, azt már a belépéskor újra és újra lenyűgözi a békésen legelésző lovak látványa, vagy a hirtelen megiramodó és szilajon vágtató ménes. Beljebb, a karámban Kobold és Bogár „dolgozik”. A két hucul ló békésen tűri, ahogy hátukon ifjú lovasok a lovaglás első lépéseivel ismerkednek. De hogyan is kezdődik mindez? A fortélyokba Tóth Ákos, rutinos lovas avat be bennünket.

Dira Zsófi egy hajóhosszal nyert Moszkvában
Budakeszi > Sporthírek
2009-09-18
Történelmi sikert aratott a magyar utánpótláscsapat augusztus első napjaiban a moszkvai kajak-kenu ifjúsági világbajnokságon, ugyanis hét arany-, négy ezüst- és egy bronzéremmel zárta a viadalt. A hét aranyból kettőt a budakeszi Dira Zsófia hozott haza.

Kovács Viktor vezeti a világranglistát
Budakeszi > Sporthírek
2009-09-08
A budakeszi Kovács Viktor és párja, Horváth Imola (Musztáng SE, Budapest) győzelmével zárult június 6-án Belgiumban a felnőtt ’B’-kategóriás akrobatikus rock & roll Európa Kupa. A magyar páros mögött a francia Rénald Coulon - Charlene Prost páros végzett, a dobogó harmadik fokára a belga Hofmann-testvérpáros került.

Telki Nordic Walking Club
Telki > Sporthírek
2009-08-27
Eredetileg a Nordic Walkingot a biatlon- és sífutó-versenyzőknek találták ki nyári edzésként, 1997 óta azonban tömegsporttá vált. Egy olyan sporttá, amelyet bárki, bármilyen terepen, akármikor folytathat.

Bajnokságot nyert a budakeszi focicsapat
Budakeszi > Sporthírek
2009-08-25
A Toyota Mayer Budakeszi - futballcsapat megnyerte az Öregfiúk Közép-nyugati csoportjának 2008/2009-es bajnokságát. A második helyen a Kelen SC, a harmadikon a Nagytétényi SE végzett.

Elindultam szép hazámból….
Páty > Sporthírek
2009-06-29
A pátyi Pető Norbert május 9-én korcsoportjában (U15 – 12-15 évesek) ötödikként kerekezte körbe a Tisza-tavat. A 64 kilométeres túrán 42-es rajtszámmal a Tisza-tó fővárosából, Tiszafüredről rajtolt, és a Tiszafüred – Poroszló – Kisköre – Abádszalók – Tiszafüred útvonalon futott célba. Nem dicsekvő típus, így csak a szűk család ismeri kiváló teljesítményét. Norbi a pátyi Bocskai István Általános Iskola VI. osztályos tanulója.

FUTAKESZI 2009
Budakeszi > Sporthírek
2009-06-14
Közel száz befutó, szám szerint kilencvenöt végezte sikerrel idén a kiírt távot május utolsó vasárnapján, borongós időben, Budakeszin. Idén is játszótértől játszótérig futottak a fiatal versenyzők a Barackosból a Fő utcai játszótérig.

Telkiben a magyar válogatott
Telki > Sporthírek
2009-06-01
Kétnapos premiert tart az MLSZ szinte napra pontosan egy hónappal ezelőtt átadott edzőközpontjában a magyar válogatott. Az első edzésre az eredeti terveknek megfelelően kedden délelőtt 11 órakor kerül sor.

Megnyílt a telki edzőcentrum
Telki > Sporthírek
2009-05-04
Május 2-án felavatták a Magyar Labdarúgó Szövetség edzőközpontját Telkiben. Az ünnepélyes megnyitón megjelent Joseph Sepp Blatter, a FIFA és Michel Platini, az UEFA elnöke a vendéglátó Kisteleki István, az MLSZ elnökének társaságában. A vadonatúj létesítményt - amelynek hivatalos neve Globall Football Park & Sporthotel – máris, mint követendő példát ajánlják tagországaik futballszövetségeinek figyelmébe.

Sportfejlesztési támogatás
Pest megye > Sporthírek
2009-03-24
Sportfejlesztési támogatásról kötött szerződést Pest Megye Önkormányzata és az Önkormányzati Minisztérium. A megállapodás értelmében a minisztérium közel öt és fél millió forintot ad Pest megyének szabadidősport támogatására.

<< <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  > >>

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC