.

2020. July 10. Friday, Amália napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Cikkek "Sporthírek" rovatban: 222 találat

Budakeszi győzelmek a para-szkander országos bajnokságon
Budakeszi > Sporthírek
2009-12-02
A budakeszi Power Station Sportegyesület szkander versenyzői remekeltek az év utolsó versenyén, a II. Varga Pál emlékkupán, az országos szkanderbajnokságon Fülöpszálláson, november 28-án.

Kerékpárral ment a strasbourgi tárgyalásra
Budakeszi > Sporthírek
2009-10-30
Karsai István, a budakeszi Karsai Szigetelés-technika Kft. tulajdonosa július 31-én különös üzleti útra indult. Úti célja partnercége - a Soprema, szigetelési anyagokat gyártó vállalat - Strasbourg-i központja. Ebben még semmi különös sem volna. Az üzleti út különlegessége abban áll, hogy a Budakeszi és Strasbourg közötti kb. 1200 - 1300 kilométeres utat Karsai úr kerékpárral tette meg, hét nap alatt.

Megyei politikusok a szupermaratonon
Pest megye > Sporthírek
2009-10-27
Három megyei közgyűlési elnök kerékpárváltója is csatlakozott a Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton versenyébe, hogy a maguk részéről is hozzájáruljanak az osztrák-szlovák-magyar kapcsolatok erősítéséhez. A három elnök megyehatártól megyehatárig tekert, így népszerűsítve a sportot, a futást, és az egészséges életmódot.

Világbajnokságon a Telki SE táncosai
Telki > Sporthírek
2009-10-25
Idén májusban a vajdasági Óbecsén rendezték a Modern Táncsportok Világbajnokságát. A népes nemzetközi mezőnyben több hazai klub mellett a Telki SE sportolói is képviselték a magyar színeket, köztük pátyi fiatalok is. A nemes viadalra elkísérték őket edzőik, szüleik, testvéreik.

Az erőemelés világbajnoka
Budakeszi > Sporthírek
2009-10-13
A budakeszi Szabó Ozor János aranyérmet szerzett szeptember végén a franciaországi Saint Avold-ban rendezett erőemelő világbajnokságon. Teljesítménye kiemelkedő: mozgáskorlátozottként az ép versenyzők mezőnyében szerezte meg az első helyet a nehézsúlyúak (140 kg feletti testsúlyúak) kategóriájában, 205 kg megemelésével.

Megint a nagysándorosoké lett a röplabdakupa
Budakeszi > Sporthírek
2009-09-28
A Nagy Sándor József Gimnázium csapat nyerte idén is a IV. Fűzfa nyílt budakeszi röplabdabajnokságot. A második helyen az AdorjánTeam, míg a harmadikon a Sörgőkígyók végeztek.

A lovaglás varázsa
Nagykovácsi > Sporthírek
2009-09-19
Aki gyerekekként, vagy felnőttként már egyszer megfordult a páratlan természeti kincsek ölelésében fekvő, nagykovácsi Napsugár lovas tanyára, azt már a belépéskor újra és újra lenyűgözi a békésen legelésző lovak látványa, vagy a hirtelen megiramodó és szilajon vágtató ménes. Beljebb, a karámban Kobold és Bogár „dolgozik”. A két hucul ló békésen tűri, ahogy hátukon ifjú lovasok a lovaglás első lépéseivel ismerkednek. De hogyan is kezdődik mindez? A fortélyokba Tóth Ákos, rutinos lovas avat be bennünket.

Dira Zsófi egy hajóhosszal nyert Moszkvában
Budakeszi > Sporthírek
2009-09-18
Történelmi sikert aratott a magyar utánpótláscsapat augusztus első napjaiban a moszkvai kajak-kenu ifjúsági világbajnokságon, ugyanis hét arany-, négy ezüst- és egy bronzéremmel zárta a viadalt. A hét aranyból kettőt a budakeszi Dira Zsófia hozott haza.

Kovács Viktor vezeti a világranglistát
Budakeszi > Sporthírek
2009-09-08
A budakeszi Kovács Viktor és párja, Horváth Imola (Musztáng SE, Budapest) győzelmével zárult június 6-án Belgiumban a felnőtt ’B’-kategóriás akrobatikus rock & roll Európa Kupa. A magyar páros mögött a francia Rénald Coulon - Charlene Prost páros végzett, a dobogó harmadik fokára a belga Hofmann-testvérpáros került.

Telki Nordic Walking Club
Telki > Sporthírek
2009-08-27
Eredetileg a Nordic Walkingot a biatlon- és sífutó-versenyzőknek találták ki nyári edzésként, 1997 óta azonban tömegsporttá vált. Egy olyan sporttá, amelyet bárki, bármilyen terepen, akármikor folytathat.

<< <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  > >>

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC