.

2019. September 23. Monday, Tekla napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Cikkek "Sporthírek" rovatban: 216 találat

Korcsolyapálya a Zugligetben
Sporthírek
2010-02-02
Idén is várja látogatóit a Korizug, a természetes jegű zugligeti koripálya. A korcsolyázók és kísérőik a megszüntetett 58-as villamos műemlék épületében nemcsak melegedőt találnak, hanem a megszokott zsíros kenyeret, forralt bort, szilvalekváros palacsintát és hagyományos magyaros ételeket is.

Korcsolyapálya Budakeszin
Budakeszi > Sporthírek
2010-01-30
A Nagy Sándor József Gimnázium diákjai testnevelő tanáruk irányításával idén is korcsolyapályává alakították a sportpályájukat.

Elmaradt a Bécs-Budapest Supermarathon - a vörös iszap áldozataiért futottak
Budakeszi > Sporthírek
2010-01-24
Több százan futottak azokon a szombati versenyeken, ahol a vörös iszap károsultjainak is gyűjtöttek adományt. A Budakeszi- Budapest félmaratonhoz a Jászai Mari téren csatlakozott a magyar kormány szervezte Szabadság-futam, s az előző napokban az elmaradt Bécs- Budapest szupermaratont mégis teljesítő futók.

Tornászlányok évzárója
Telki > Sporthírek
2009-12-19
A Telki SE Ritmikus Gimnasztika Szakosztálya atörökbálinti művelődési ház színpadán mutatta be Varró Dániel-Presser Gábor: Túl a Maszat-hegyen című musicaljét az évzáró meglepetésműsor megtekintésére összesereglett népes közönségnek.

Budakeszi győzelmek a para-szkander országos bajnokságon
Budakeszi > Sporthírek
2009-12-02
A budakeszi Power Station Sportegyesület szkander versenyzői remekeltek az év utolsó versenyén, a II. Varga Pál emlékkupán, az országos szkanderbajnokságon Fülöpszálláson, november 28-án.

Kerékpárral ment a strasbourgi tárgyalásra
Budakeszi > Sporthírek
2009-10-30
Karsai István, a budakeszi Karsai Szigetelés-technika Kft. tulajdonosa július 31-én különös üzleti útra indult. Úti célja partnercége - a Soprema, szigetelési anyagokat gyártó vállalat - Strasbourg-i központja. Ebben még semmi különös sem volna. Az üzleti út különlegessége abban áll, hogy a Budakeszi és Strasbourg közötti kb. 1200 - 1300 kilométeres utat Karsai úr kerékpárral tette meg, hét nap alatt.

Megyei politikusok a szupermaratonon
Pest megye > Sporthírek
2009-10-27
Három megyei közgyűlési elnök kerékpárváltója is csatlakozott a Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton versenyébe, hogy a maguk részéről is hozzájáruljanak az osztrák-szlovák-magyar kapcsolatok erősítéséhez. A három elnök megyehatártól megyehatárig tekert, így népszerűsítve a sportot, a futást, és az egészséges életmódot.

Világbajnokságon a Telki SE táncosai
Telki > Sporthírek
2009-10-25
Idén májusban a vajdasági Óbecsén rendezték a Modern Táncsportok Világbajnokságát. A népes nemzetközi mezőnyben több hazai klub mellett a Telki SE sportolói is képviselték a magyar színeket, köztük pátyi fiatalok is. A nemes viadalra elkísérték őket edzőik, szüleik, testvéreik.

Az erőemelés világbajnoka
Budakeszi > Sporthírek
2009-10-13
A budakeszi Szabó Ozor János aranyérmet szerzett szeptember végén a franciaországi Saint Avold-ban rendezett erőemelő világbajnokságon. Teljesítménye kiemelkedő: mozgáskorlátozottként az ép versenyzők mezőnyében szerezte meg az első helyet a nehézsúlyúak (140 kg feletti testsúlyúak) kategóriájában, 205 kg megemelésével.

Megint a nagysándorosoké lett a röplabdakupa
Budakeszi > Sporthírek
2009-09-28
A Nagy Sándor József Gimnázium csapat nyerte idén is a IV. Fűzfa nyílt budakeszi röplabdabajnokságot. A második helyen az AdorjánTeam, míg a harmadikon a Sörgőkígyók végeztek.

<< <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  > >>

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC