.

2020. August 13. Thursday, Ipoly napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Cikkek "Panoráma" rovatban: 155 találat

Tenni kell, és mindig többet
Budakeszi > Panoráma
2008-04-12

A felvidéki Nagyabony Csemadok - szervezetének évadzáró gyűlésén vendégszerepelt a Budakeszi Népdalkör.

Pünkösd vasárnapra elkészül a gyimesbükki őrház
Budakeszi > Panoráma
2008-04-04
Május 11-én, Pünkösd vasárnapján lesz a történelmi Magyarország legkeletibb őrházának átadása Gyimesbükkön. A felújítást budakesziek indították el és szervezik határon túli magyarokkal összefogásban, melyet a Budakeszi Kultúra Alapítvány adománygyűjtéssel támogat.

Különvonattal a csíksomlyói búcsúba és a gyimesbükki őrház átadására
Budakeszi > Panoráma
2008-03-08
Május 9-12. között magyar NOHAB-mozdonnyal vontatott különvonattal utazhat a csíksomlyói búcsúba és a legkeletibb magyar vasúti őrház felújítás utáni átadására Gyimesbükkön az Indóház vasúti magazin és a Kárpát-Európa Utazási Iroda szervezésében.

Nagykovácsi, avagy „a hely, ahol jó nekünk…”
Nagykovácsi > Panoráma
2007-05-09
Van egy kedvenc madarunk, ami (aki?) minden este alkonyatkor felszáll a kertünk legmagasabb fenyőfájának csúcsára, és mindig ugyanazt a „takarodót” fújja el. Amíg énekel, az addig hangos madárkórus furcsamód teljesen elhallgat, mintha ők is gyönyörködnének a másik énekében. Mi is ezt tesszük, nyitott ablaknál hallgatjuk végig a nap végét jelző éneket.

Zalacsány
Panoráma
2007-05-04
Az észak-zalai vidék páratlanul gazdag szakrális emlékekben. Várak, kastélyok, kúriák sora idézi történelmünket. Barangolásra csábítanak a lankás dombok, az erdők között megbújó falvak, a hangulatos szőlők és a kiváló borok.  Sorozatunkban Zalacsányt és környékét mutatjuk be.

Palócföldön jártunk. II. rész.
Panoráma
2007-01-23

Erdélyben járt a Budakeszi Népdalkör
Panoráma
2006-11-24
A legszebbnek tartott, szinte teljes egészében magyarok lakta erdélyi település Kolozsvártól délre a Székelykő és az Ordaskő sziklavonulatának szűk völgyében Torockó.

Palócföldön jártam I. rész
Panoráma
2006-11-23
Rovatunkban a Kárpát-medence különösen értékes látnivalói közül kettőt-kettőt mutatunk be minden hónapban, bátorítva Önöket az odautazáshoz és javaslatot téve útvonalra, barátságos szállásra, hangulatos étteremre. Kérjük, hogy amennyiben Önnek is vannak jó ötletei, kellemes tapasztalatai, ossza meg velünk, hogy azokat a látnivalókat is közkinccsé tehessük.

Kitelepített zsámbéki sváb család gyermeke Európa legnagyobb autógyárának új vezére
Panoráma
2006-11-12
A zsámbéki család legkisebb fia az Audi után a márka anyavállalatát, Európa legnagyobb, a világ negyedik autógyárát vezeti januártól.

Október 6. Erdélyben
Budakeszi > Panoráma
2006-11-03
Az erdélyi szentegyházasfalvi Huszáregylet, akik a budakeszi Országzászló avatáson is képviseltették magukat, október 6-ra négy napos ünnepségsorozattal emlékeztek, melyre Budakesziről Virágh Szabolcs, Horváth Domokos és Bánhidi László is meghívást kaptak. A rendezvény különlegessége a Szentegyházasfalu - Lövéte – Homoródalmás – Homoródszentmárton – Ilona völgye – Homoródfürdő – Kápolnásfalu útvonalon végigvonuló lovas toborzó volt.

<< <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  > >>

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC