.

2020. July 14. Tuesday, Örs,Stella napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Cikkek "Építészet" rovatban: 164 találat

Június 15-ig javasolhatunk a Virágos Budakesziért címre
Budakeszi > Építészet
2007-06-05
A húsz legszebbnek ítélt porta tulajdonosa szintén az augusztus 20-i Családi Napok keretében kapja majd a „Virágos Budakesziért 2007.” feliratú, házfalra kihelyezhető emléktáblát és 5000 Ft értékű dísznövény vásárlási utalványt.

Elhelyezték a Premier Outlets Center harmadik ütemének alapkövét
Építészet
2007-06-02
A Raiffeisen Ingatlan Zrt. és a brit Miller Developments ingatlanfejlesztő- és üzemeltető társaságok által fejlesztett Premier Outlets Center 3. üteme 2007. utolsó negyedévében nyitja meg kapuit a látogatók előtt Biatorbágyon.

Új óvoda épül
Páty > Építészet
2007-06-01
 A Rákóczi úton, a régi kisiskola helyén három-százmillió forintos önkormányzati beruházással új óvoda épül Pátyon.

A paradicsommadaras ablak
Páty > Építészet
2007-06-01
A pátyi építkezési kultúrára – még egyházi vonatkozásban sem – nem jellemző a kristályüveg alkalmazása. Az árpád utcai ház eredetileg oszlopos, tornácos, alápincézett parasztház volt. Építtetője már akkor eltért a falusi hagyományos építkezés formáitól.

A Tisza-kastély
Nagykovácsi > Építészet
2007-06-01

Pest Megyei Építészeti Nívódíj
Építészet
2007-05-31
Pest Megye Önkormányzata pályázati kiírására a pályázatot szeptember 15-ig lehet személyesen vagy postán eljuttatni Pest Megye Önkormányzatának Hivatala Főépítészének címére.

Logisztikai központ épül Biatorbágyon
Építészet
2007-05-21
A Segro csoport ipari ingatlanfejlesztő, de Közép-Európában elsősorban logisztikai parkok építésével és üzemeltetésével foglalkozik. A cég a további fejlesztéseit Magyarországon Budapesten és az agglomerációban tervezi. A biatorbágyi logisztikai parkban már elkészült egy 13 ezer négyzetméteres csarnok. A vállalat további két területen, az M3-as és a ferihegyi repülőtér közelében tervez újabb beruházásokat.

Új székház, új munkamódszer a Pannonnál Törökbálinton
Építészet
2007-05-20
Új székházat építtet a Pannon. Természetközeliség, emberközpontúság és a legmodernebb technika alkalmazása. Ezek jellemzik a Pannon új, saját beruházásban épülő székházát, ahol hazánkban először új munkamódszert vezet be a mobil- és internetszolgáltató. Az épület tervezője a Zoboki-Demeter és Társaik Építésziroda Kft. A székház a törökbálinti Égett-völgy nyolc hektáros területén várhatóan a jövő év végéig épül fel, az építkezés idén májusban kezdődik.

Értékeink
Perbál > Építészet
2007-05-05
A Szent Anna-templom a népi barokk szép példája, benne a svábság kedvelt szentjeinek - Vendel, Nepomuki Szent János - kedves szobraival. Érdekesség, hogy a keresztelőkúton nem Keresztelő Szent Jánost látjuk, hanem Fülöp apostolt, amint éppen egy szerecsen gyermeket keresztel.

Körbekerítik a János kórház előtti parkot
Építészet
2007-04-20
Éveken át a XII. kerület egyik leglepusztultabb parkja volt az a terület, amelyet a 18-as villamos fordulója ölel körbe a Szent János Kórház előtt. Bár az utóbbi időben már történtek kisebb léptékű felújítások, most látványos beruházást hajt végre az önkormányzat: a növényzet épségének megőrzése érdekében bekeríti a pihenőhelyet.

<< <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  > >>

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC