.

2020. July 12. Sunday, Izabella,Dalma napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Cikkek "Olvasói levelek" rovatban: 136 találat

Mi van most Pátyon?
Páty > Olvasói levelek
2009-09-29
Pátyon nőttem fel, iskolatársaim voltak a jelenlegi, s az előző polgármester is. Budapesten lakom, dolgozom, de rokonaim, jó ismerőseim élnek a községben, halottaim a temetőben. Örömmel tapasztaltam az elmúlt évek során a látványos fejlődést, amit a helyi újságokból, a polgármesteri tájékoztatókból közös erőfeszítésnek gondoltam. Nyugdíjas koromra terveztem visszaköltözésemet. Akkor mi van most hónapok óta?

Két iskolai pofon története
Páty > Olvasói levelek
2009-09-14
Elcsattant két pofon, egymástól sok ezer kilométer távolságra. Az egyik Magyarországon, a másik Franciaországban, más-más következményekkel. Az egyik település Páty Budapest agglomerációjában, a másik Gilles-de-Chin Franciaország északi részén, s mindkettő az Európai Unió területén található.

Elárvult kutya keresi gazdáját
Budakeszi > Olvasói levelek
2009-06-19
2009. június 18.-án délben Budakeszit elhagyva az M1 autósztráda irányába haladva, a repülőtér után kb.1 km-re feküdt az út szélén egy szerencsétlen kutya, a környék egyetlen pocsolyájában, a suhanó autóktól szó szerint egy méterre.

Köszönettel megkaptuk...
Budakeszi > Olvasói levelek
2009-06-13
...az Iránytü júniusi példányait. Máris továbbítjuk barátainknak. Örömmel fedeztem fel Müller Jani felvételét és cikkét a lapban. Biztos örülni fog, hogy megjelent a tudósítása.

Szeméthegyek Budakeszi határában
Budakeszi > Olvasói levelek
2009-05-23
A “Mi virít itt” virágkalauzomat hátizsákomba süllyesztve, nekiindultam a hajnali erdőnek. Kedvencem az ibolyaszínűen virágzó sáfrány (Crocus), mert legtöbbször, tavasszal ő köszönt először. A hóvirággal együtt, sokszor meg se várják, hogy a hó eltakarodjék. A Budakeszi határában lévő, szebb napokat látott erdei focipályáig semelyikkel sem találkoztam.

Egy négyzetméternyi szeretet
Budakeszi > Olvasói levelek
2009-05-22
Budakeszin minden évben rendszeresen szerveznek jótékonysági gyűjtést Karácsony és Húsvét előtt. Gyermekemmel év közben már pakolgattuk a „kinőtt” játékokat, könyveket, hogy önzetlenül továbbadhassuk olyan embertársainknak, akik igénylik ezt a segítséget.

Kikapcsolják-e az áramot vagy fagyban védik a fogyasztót?
Budakeszi > Olvasói levelek
2009-05-14
Egyedül nevelem kiskorú gyermekem, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülünk, és eddig villannyal oldottuk meg a téli időszakban a fűtést. Évek óta küzdök a villanyszámlával, jelenleg több mint félmilliós a hátralékom. Egy barátom hívta fel a figyelmemet egy eldugott újsághírre, amit többszöri lapozgatás után is csak alig vettem észre, pedig óriásplakátokon kellene híresztelni, de legalább az önkormányzatnál, a családsegítőnél vagy a szolgáltatónál felvilágosítást kellene, hogy adjanak erről:

Fogyasztóvédelmi Kisokos 1. rész
Budakeszi > Olvasói levelek
2009-05-03
A budakeszi Nagy Gáspár Városi Könyvtár meghívására a múlt év végén dr. Morvay György, az Európai Fogyasztói Központ igazgatója tartott igen érdekes előadást a határokon átnyúló és a hazai fogyasztói problémákról. Segítségével olyan hasznos információkat gyűjtöttünk csokorba és osztunk meg Önökkel ebben a rovatban hónapról hónapra, melyek segítenek, hogy számos bosszúságtól megkíméljék magukat.

Ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó!
Budakeszi > Olvasói levelek
2009-04-30
Március 21-én tereprendezési napot szerveztünk a helyileg védett budakeszi Bodzás-árokba. A szennyvíztisztító teleptől Nagyszénászug és a vitorlázó reptér közötti völgyben folyó patak mellett kialakult, különlegesen értékes madárfészkelő hely, az átvonuló madárfajtáknak is fontos állomása már régóta megérdemelt egy kis törődést.

Tisztelt Szerkesztőség!
Olvasói levelek
2009-04-28
Köszönettel megkaptuk a márciusi példányokat. Jó olvasni a régió bizakodó polgármestereinek nyilatkozatait. Bizonyára Budakeszi első embere is beszámol majd eddigi munkájáról, terveiről. Míg sok helyen a politikailag kettészakadt Magyarországon illuzórikusnak tartanák, addig a Bognár András vezette pátyi csapatnál sikerült kiiktatni a pártgondolkodást, ott nincs Fidesz vagy MSZP, ott  csak járda van, iskola van, óvoda van, hogy a szavait idézzem.

<< <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  > >>

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC