.

2020. July 12. Sunday, Izabella,Dalma napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Cikkek "Olvasói levelek" rovatban: 136 találat

Két lovon, egy fenékkel
Budakeszi > Olvasói levelek
2011-07-01
Budakeszi és a környező települések nem tudnak beleszólni saját jólétük érdekében a Pilisi Parkerdő területén folyó tevékenységbe és nincs módjuk érdekeik védelmére, pedig uniós pályázatok állnának rendelkezésükre, s a turizmus fejlesztése e települések számára a kitörési lehetőséget jelenthetné sokszor megoldhatatlannak látszó gazdasági helyzetükből.

Kristályként fénylő embert csiszolni...
Páty > Olvasói levelek
2011-06-20
A pátyi Bocskai István Általános Iskola tanévzárója után régi és újabb tanítványai bensőséges osztályünnep keretében, a cikkben olvasható kis beszéddel köszönték meg a négy évtized után nyugdíjba vonuló, miniszteri kitüntetéssel is elismert, sokak által tisztelt és szeretett Soósné Búzás Erzsébet tanítónő munkáját.

Tűzcsap a gyakorlatban
Budakeszi > Olvasói levelek
2011-05-28
Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat 49. §-a néhány pontban felsorolja a tűzcsapok telepítésének legfőbb szabáyait. A biztonságos megközelítés és a hatékony vízvétel lenne a legfontosabb kitétel, de ha mégsem teljesíthető, érvényesülhetnek-e a városképi szempontok?

Pátyolgassuk – az olimpiai eszmét!
Páty > Olvasói levelek
2011-05-07
Ha valakit megkérdeznénk, lehet-e bármi köze Pátynak, ennek a kis, Pest megyei falunak az olimpiai játékokhoz, akkor valószínűleg épelméjűségünk felől kételkedne, vagy – jobb esetben –  udvariasan elhárítaná a kérdést. Pedig nemrég valami olyan kezdődött, amelynek kedvező végkicsengése esetén e kicsiny falunak igenis lehet köze az olimpiai eszme nemzetközi békeküldetéséhez.  

A budakeszi kő
Budakeszi > Olvasói levelek
2011-04-26
Lassan egy éve már, hogy életének nyolcvanötödik évében Németországban elhunyt Máté szül. Pfendtner Edit, Pfendtner Antal, budakeszi jegyző lánya, akit 1996-ban Budakesziért emlékéremmel tüntettek ki. A szülőföldjéhez, Budakeszihez egész  életében ragaszkodó honfitársunk sírját húsvétkor meglátogatták barátai Offenburgban, ahol különös meglepetés várta őket.

Két kisfiú meg egy nagy ló
Páty > Olvasói levelek
2011-04-10
Édesapámat kiskorában Imikének becézték, ezért aztán esténként, amikor már az egész család ágyban van, elalvás előtt erről a kisfiúról szokott nekünk mesélni. Ezek a mesék azonban nem kitalált történetek, hanem nagyon is valóságos események.

Gondolatok az új városháza kapcsán
Budakeszi > Olvasói levelek
2011-04-09
Talán nem mindenki hallott az Uniótól megpályázható városfejlesztési támogatásokról és azokról a lehetőségekről, amik ezeken keresztül elérhetővé válhatnak egy-egy város számára. De azok, akik Budakeszi fejlesztésén dolgoznak, kell, hogy tudjanak minderről.

Találkozóra hívunk!
Budakeszi > Olvasói levelek
2011-03-05
Örömmel tudatjuk, hogy Fehérpataki Éva tanárnő március 15-én 10 órakor kitüntetésben részesül a városi ünnepségen a budakeszi Erkel Ferenc Művelődési Központban, melyre szeretettel hívjuk és várjuk a tanárnő egykori tanítványait, tanártársait, barátait, ismerőseit!

Nyitnikék - 2011 a széncinege éve
Remeteszőlős > Olvasói levelek
2011-03-03
Az ügy fontossága abban rejlik, hogy talán egyre inkább tudatossá tehető az emberi segítségre szoruló állatfajok védelme, elsősorban gyermekeink ráhangolásával a minket körülvevő élővilág óvására.

Javaslat a közbiztonság javítására
Budakeszi > Olvasói levelek
2011-02-23
A Buda környéki Iránytű február 11-i cikkében beszámolt a Széchenyi István Általános Iskolába szervezett közbiztonsági fórumról. A Budakeszi Lovas Polgárőrség a rendezvényre meghívást nem kapott, de a beszámoló alapján összefoglaljuk költséghatékony javaslatainkat Budakeszi közbiztonságának javítására, remélve, hogy hozzájárulhatunk az új munkacsoport sikeréhez.

<< <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  > >>

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC