.

2020. July 12. Sunday, Izabella,Dalma napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Cikkek "Olvasói levelek" rovatban: 136 találat

Részletes adatszolgáltatást kérjen a város
Budakeszi > Olvasói levelek
2011-11-18
A Nagyszénászugi Civil Érdekvédelmi Egyesület intézkedéseket sürget a csillebérci radioaktív jódizotóp-szivárgás részleteinek kiderítésére, s a nagyszénászugi részönkormányzat, Budakeszi polgármestere és a helyi környezetvédelmi bizottság közbenjárását kéri.

Hol a legjobb gyereket nevelni?
Olvasói levelek
2011-11-03
Az index.hu Dívány rovatának baba-papa-mama blogjában nem rég indult sorozat viszonylag frissen betelepült beszélgetőtársak becserkészésével azt próbálja feltérképezni, hogy egy kisgyernekes család szempontjából melyik a legélhetőbb agglomerációs település. Zsámbék 9, Telki 8, Budakeszi mindössze 5 pontot kapott.

Ki ülhetett abban az autóban?
Olvasói levelek
2011-10-24
Rendszeresen ismétlődő jelenség, hogy a Budakeszi úti buszsávban egy amerikai zászlós fekete limuzin és egy kísérő, kék lámpás Audi söpör le, fittyet hányva a KRESZ szabályaira. Szerintetek ki ülhet az autóban? - teszi fel a kérdést a XII. kerületi önkormányzat hivatalos facebook-oldalán az egyik szerkesztő.

A SZIKLAI-ÜGY megjelenésének margójára
Olvasói levelek
2011-10-22
Örülünk, hogy megérhetjük, hogy olyan témák kerülnek napvilágra, amiket elhallgattak előlünk, pedig abban az időben éltünk és mégsem tudtunk szinte semmiről. Nagyszüleink, szüleink, rokonaink és általában mindenki mélyen hallgatott, főleg miattunk, nehogy akaratlanul is elkotyogjuk az iskolában, a társaink körében, ami otthon, baráti társaságban szóba került volna, nehogy magunkat, családunkat, másokat is bajba sodorjunk. Hazugságra, mély hallgatásra épült a rendszer, félelemben, bizonytalanságban tartották az embereket.

Zöld levél
Páty > Olvasói levelek
2011-09-27
Naponta szembesülünk a pusztuló élővilág képeivel a médiában, de a városban járva is elénk tárul a valóság. Az elmúlt tél napi gondja volt a visszatérő légszennyezettség: Pécs, Győr, Miskolc, Budapest élvezte a házakra telepedett füstköd „áldásait”.

Talán még hazaér...
Perbál > Olvasói levelek
2011-09-02
Kérdezem egy ismerősöm, hogy hol lakik? „A Zrínyi utcában.” Az hol van? „A Szamár- hegyen.” Most itt botorkálok a Zrínyi utca lejtőjén. Emlékszem, gyerekkoromban erre lakott Kovács bácsi, a Szamaras. Amikor öblös hangján biztatni kezdte nagy fülű igavonóit, az olyan volt, mintha félre verték volna a harangot. Azóta nevezik ezt a helyet Szamár-hegynek.

Az az ügy, amit senki sem képvisel, olyan, mintha nem is létezne
Budakeszi > Olvasói levelek
2011-08-02
Tisztelt budakeszi Polgárok!
Amikor meghallgattam a településfejlesztés ügyében összehívott lakossági fórumot, sok gondolat ébredt bennem, amit szeretnék megosztani Önökkel.

Bezzeg Amerikában!
Perbál > Olvasói levelek
2011-07-24
Éhségem csillapítani, beültem egy vendéglőbe. Néhányan azon tanakodtak, hogy mi magyarok nem vagyunk elég mobilak, nem tudunk váltani.
Bezzeg Amerikában!

Elveszett
Páty > Olvasói levelek
2011-07-23
Július 22-én este egy gazdátlan pekingi palotakutyát találtak Pátyon, az Árpád utca végén. A négy évesnél valószínűleg nem idősebb, vörös-fehér tarka barátságos kutyus ismertetőjele a fején lévő néhány fekete folt és egy vékony nyakörv.

Köszönet
Budakeszi > Olvasói levelek
2011-07-05
Köszönetet mondunk minden kedves rokonnak, barátnak, ismerősnek, akik szeretett kislányunk, Tamás Mónika temetésén részt vettek, mély fájdalmunkban őszinte együttérzéssel osztoztak. Köszönünk minden segítséget, támogatást, adományt, képeslapot, amelyet a család és Mónika a betegsége alatti hosszú hónapokban kapott.

<< <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  > >>

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC