.

2019. October 21. Monday, Orsolya napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Cikkek "Olvasói levelek" rovatban: 138 találat

Régi helytörténeti naptárakat keresünk!
Budakeszi > Olvasói levelek
2013-08-17
A Budakeszi Kultúra Alapítvány 2006 óta jelenteti meg Budakeszi század eleji képeslapjaiból, még eddig nem közöl korabeli fotókból összeállított naptárait. Néhány évjárat tartalékpéldányai azonban elfogytak. Az alapítvány kéri, hogy akinek még megvan és megválna tőle, az alapítvány szívesen becserélne 2008. és 2011. évi helytörténeti naptárkat a várhatóan novemberben megjelenő 2014-es budakeszi naptárra.

NagyszénásZUGKÁTYÚZÓK
Olvasói levelek
2013-08-14
A minap olyan ötlettel keresték meg lapunk szerkesztőségét, amely a környezetükért tenni akaró és tudó, s útjaik tarthatalan állapotán bosszankodó lakóközösségek számára akár elgondolkodtató is lehet. Nelhübel Zoltán közlekedésmérnöknek a budakeszi külterületén fekvő Nagyszénászug kátyúinak felszámolására még ez év áprilisában tett, rövidített felhívását közöljük. További részleteket és a június óta elvégzett munkák hosszú listáját a www.zugkatyuzo.hu honlapon találják.

Bevásárló közösséget szervezünk!
Olvasói levelek
2013-08-13
A Buda környéki Iránytű szerkesztősége a beérkezett igényeknek engedve felvállalta bevásárló közösség szervezését helyi termelők termékeinek megvásárlására. A közösséghez való csatlakozás a helyi termelők és a vásárlók (akik viszont lehetnek nem helyiek is) számára ingyenes.

Elveszett, keressük!
Budakeszi > Olvasói levelek
2013-08-06
Hároméves kislányunk július 10. táján elhagyta (elhagytuk) Budakeszin a Dózsa György téri CBA előtti asztalkák egyikén, az ott rendezett gyerekprogramok keretében,  a számára nagyon fontos játszópajtását, kisbabáját, amivel állandóan együtt játszott, sírt, nevetett.

Nyelvi játékaink IV.
Olvasói levelek
2013-07-06
A Buda környéki Iránytű és a Tinta Könyvkiadó hatrészes közös játékán a nyertes a kiadó Grétsy László: Nyelvi játékaink nagykönyve című kiadványát kapja ajándékba. A negyedik havi feladvány:

Felhívás
Páty > Olvasói levelek
2013-07-03
Az egykori Bubik Csavar és Vasárugyár tulajdonosának fia, Bubik László 1948-ban mint fiatal gépészmérnök indult világot látni, de miután gyárukat itthon államosították, szüleit pedig kitelepítették, már nem tért vissza, csak a kilencvenes években. A Pátyon élő,  87 éves gyártmányfejlesztő szakember jelenleg két írásának kiadatásán fáradozik. Műveinek szerkesztésére számítógépes ismeretekkel és a feladathoz megfelelő képességekkel rendelkező jelentkezőt vár.

A vén öreg bora
Perbál > Olvasói levelek
2013-07-02
Legjobb a nyugdíjasoknak! - köszön, be egy fiatalember, miközben Lajos barátommal a kertben ücsörögve megnyitok egy villányi palackot.  Mi tagadás, valóban jó dolgunk van, erősítjük meg az élcelődő ifjú véleményét.

Nyelvi játékaink III.
Olvasói levelek
2013-06-01
A Buda környéki Iránytű és a Tinta Könyvkiadó hatrészes közös játékán a nyertes a kiadó Grétsy László: Nyelvi játékaink nagykönyve című kiadványát kapja ajándékba. A harmadik havi feladvány:

A boldogság kék Kacsája
Budakeszi > Olvasói levelek
2013-05-08
Végy egy hórihorgas informatikust, aki – megunván a számítógépek lelketlenségét – fejébe vette, hogy óvó bácsi lesz. Adj mellé egy csupa mosoly, tettre kész óvónőt, aki fiatal kora ellenére olyan tapasztalattal és vidám bölcsességgel terelgeti kis csapatát, hogy bármely kolléga példát vehetne róla. Hintsd meg őket egy zsák bolhával (avagy egy csapat óvodással), rázd jól össze, hogy megfelelő elegyet kapj és máris kész a Kacsa csoport.

Nyelvi játékok II.
Olvasói levelek
2013-05-05
A Buda környéki Iránytű és a Tinta Könyvkiadó hatrészes közös játékán a nyertes a kiadó Grétsy László: Nyelvi játékaink nagykönyve című kiadványát kapja ajándékba. A második havi feladvány:

<< <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  > >>

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC