.

2019. October 23. Wednesday, Gyöngyi napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Cikkek "Olvasói levelek" rovatban: 138 találat

TETSZIK
Olvasói levelek
2005-11-01
  • hogy a szülők lefestették a kerítést és meg javították a játékokat a Szivárvány Óvodában

  • a színvonalas gyermek koncertsorozat a Művelődési Központban

  • a sok virág a Polgármesteri Hivatalban

  • a „mindenki Keresztjének” restaurálása és a környezetnek rendezése a temetőbenÉletkép a Tesco nélkül
Olvasói levelek
2005-09-01

Budakeszin a Budaörsi út eklektikus arculata tükrözi a legszembetűnőbben a régi és új, múlt és jelen találkozását. Fellelhetők még a természet közeli életmód nyomai, de már ott díszelegnek a XXI. század profitéhségének monumentumai. Mire gondolhatunk konkrétan? Arra, hogy a Budaörsi úton groteszk mosollyal bár, de távolról vágyakozhatunk a János-hegy erdejének ózondús levegőjére. A zöldövezet látványában még gyönyörködhetünk, de figyelmünket úgy, ahogy a város központjában élők figyelmét se kerülheti el az egyre duzzadó tranzit forgalom zaja és a keletkező szmog. Ezt csak fokozza a lakott terület szomszédságában díszelgő nem egy, hanem két benzinkút és az ordító óriásreklámok látványa. Hanghatásként újabban Budakeszi fölött röpködő nemzetközi gépek idegtépő időtöltéssé alakítják az otthonunkban eltöltendő időt. Sovány vigaszként hatnak a lakóházak mögött kiépített ízléses irodaházak, a fejlődés pozitív előjelű szüleményei.


Tisztelt Olvasóink!
Olvasói levelek
2005-09-01

A lapunk iránti nagy érdeklődés miatt kifogytunk a tartalékpéldányokból. Ezért kérem Önöket, ha bármelyik lapszámunkból feleslegessé vált vagy plusz példányuk van, küldjék vissza nekünk a Budakeszi, Pf. 136.-ra.


Sokkoló
Olvasói levelek
2005-08-01

Aki reggel hat óra után szeretné érezni azt, amit egy autópálya mellett lakó átélhet, az jöjjön az Erdő utca Kossuth - Erkel utcai szakaszához! Rengeteg személyautó hajt át ezen a szakaszon, száguldanak tovább a Petőfi utcán, majd a Szarvas térnél besorolnak, ezáltal minden reggel hatalmas dugók keletkeznek miattuk!


Lendületben az ország, lendületben Budakeszi?
Olvasói levelek
2005-08-01

Több mint kétszáz Barackosban lakó, egy Tesco ottani létesítésének tervét sérelmező budakeszi polgár levelét közöljük rovatunkban, szerkesztett változatban. Bár egyes vélemények szerint a barackosi Tesco ötlete pusztán a Szőlőskertről hivatott elterelni a figyelmet, ahová a Tesco-t valójában szánják, s ahol most a Lendvay-fivérek szerepe értékelődött fel. Egyikük főállású alpolgármesterként a jelenlegi, szőlőskerti telekalakítási korlát nélküli Helyi Építési Szabályzat elfogadtatásában közreműködött. Testvérének üzleti kapcsolatai a szőlőskerti ingatlanok felvásárlásában és többszörös áron való értékesítésében már tevékenykednek, elsők között ismerve fel a vitatott körülmények között elfogadott HÉSZ adta lehetőségeket. A figyelem elterelésének célja az lenne, hogy ha a felvásárlás és telekalakítás után a Barackos helyett a Szőlőskertbe települhet a Tesco, az már ne ellenállást, hanem megkönnyebbülést váltson ki budakeszi polgáraiban. A szép számú lakó véleményét összefoglaló levél a Barackosból jó példája a helyi összefogásnak, a közös és felelős gondolkodásnak, érveik minden budakeszi számára megszívlelendők. Íme!


Igaz is, meg nem is
Olvasói levelek
2005-08-01

A közpénzen megjelenő Budakeszi Hírmondóban szerettem volna közre adni az észrevételemet, mivel az abban megjelent írásra szerettem volna válaszolni, de erre ott nem kaptam lehetőséget.


Tetszik - Nem Tetszik
Olvasói levelek
2005-08-01

Ötven éves jubileumi találkozó a Prohászka Gimnáziumban
Olvasói levelek
2005-08-01

Egy aranydiplomás néptanító emlékezései.

 


Tetszik - nem tetszik
Olvasói levelek
2005-06-01

Tisztelt Szerkesztőség!
Olvasói levelek
2005-06-01

Gratulálok 2005. májusi számuk anyák napi címlapfotójához. A sugárzó kis kedves arcocska mindent elmond az ünnepről. További sikereket kívánok.

N. I.-né


<< <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  > >>

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC