.

2020. July 12. Sunday, Izabella,Dalma napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Cikkek "Olvasói levelek" rovatban: 136 találat

Tisztelt Olvasóink!
Olvasói levelek
2005-09-01

A lapunk iránti nagy érdeklődés miatt kifogytunk a tartalékpéldányokból. Ezért kérem Önöket, ha bármelyik lapszámunkból feleslegessé vált vagy plusz példányuk van, küldjék vissza nekünk a Budakeszi, Pf. 136.-ra.


Sokkoló
Olvasói levelek
2005-08-01

Aki reggel hat óra után szeretné érezni azt, amit egy autópálya mellett lakó átélhet, az jöjjön az Erdő utca Kossuth - Erkel utcai szakaszához! Rengeteg személyautó hajt át ezen a szakaszon, száguldanak tovább a Petőfi utcán, majd a Szarvas térnél besorolnak, ezáltal minden reggel hatalmas dugók keletkeznek miattuk!


Lendületben az ország, lendületben Budakeszi?
Olvasói levelek
2005-08-01

Több mint kétszáz Barackosban lakó, egy Tesco ottani létesítésének tervét sérelmező budakeszi polgár levelét közöljük rovatunkban, szerkesztett változatban. Bár egyes vélemények szerint a barackosi Tesco ötlete pusztán a Szőlőskertről hivatott elterelni a figyelmet, ahová a Tesco-t valójában szánják, s ahol most a Lendvay-fivérek szerepe értékelődött fel. Egyikük főállású alpolgármesterként a jelenlegi, szőlőskerti telekalakítási korlát nélküli Helyi Építési Szabályzat elfogadtatásában közreműködött. Testvérének üzleti kapcsolatai a szőlőskerti ingatlanok felvásárlásában és többszörös áron való értékesítésében már tevékenykednek, elsők között ismerve fel a vitatott körülmények között elfogadott HÉSZ adta lehetőségeket. A figyelem elterelésének célja az lenne, hogy ha a felvásárlás és telekalakítás után a Barackos helyett a Szőlőskertbe települhet a Tesco, az már ne ellenállást, hanem megkönnyebbülést váltson ki budakeszi polgáraiban. A szép számú lakó véleményét összefoglaló levél a Barackosból jó példája a helyi összefogásnak, a közös és felelős gondolkodásnak, érveik minden budakeszi számára megszívlelendők. Íme!


Igaz is, meg nem is
Olvasói levelek
2005-08-01

A közpénzen megjelenő Budakeszi Hírmondóban szerettem volna közre adni az észrevételemet, mivel az abban megjelent írásra szerettem volna válaszolni, de erre ott nem kaptam lehetőséget.


Tetszik - Nem Tetszik
Olvasói levelek
2005-08-01

Ötven éves jubileumi találkozó a Prohászka Gimnáziumban
Olvasói levelek
2005-08-01

Egy aranydiplomás néptanító emlékezései.

 


Tetszik - nem tetszik
Olvasói levelek
2005-06-01

Tisztelt Szerkesztőség!
Olvasói levelek
2005-06-01

Gratulálok 2005. májusi számuk anyák napi címlapfotójához. A sugárzó kis kedves arcocska mindent elmond az ünnepről. További sikereket kívánok.

N. I.-né


Olvasói levél – a Petőfi utca hangulatáról
Olvasói levelek
2005-06-01

Olvasói levél – a Jókai utca
Olvasói levelek
2005-06-01

<< <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  > >>

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC