.

2019. October 21. Monday, Orsolya napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Cikkek "Olvasói levelek" rovatban: 138 találat

Búcsú Papp Sándorné, Margit nővértől
Olvasói levelek
2006-04-01
Drága Margitka!

Úgyis tudod, de azért elmondom: nagyon fáj, hogy elmentél… Azt is tudod, hogy Te voltál munkámban, hivatásomban az „eszménykép”. A Védőnőképzőben sok mindenre megtanítottak engem, de a legfontosabbat, a ránk bízottak becsületes, alázatos szolgálatát igazán Tőled tanultam meg

Tetszik - nem tetszik (3)
Olvasói levelek
2006-03-01
TETSZIK
-a hétvégi farsangi felvonulás Budakeszin
-hogy végre olvad a hó

Tisztelt Ebtartók!
Olvasói levelek
2006-03-01
Aki kutyáját felügyelet nélkül közterületre engedi, véd az írott törvény ellen és vét az íratlan ellen. Mindenkinek joga van félni a kutyától, és joga van ahhoz, hogy kutyamentes közterületen közlekedhessen. Ezt tudomásul kell vennie a kutyatartóknak. A közterületre szabadon kiengedett kutyájának veszélyezteti a testi épségét, kiteszi annak, hogy életét ok nélkül kioltsák, hogy sintér befogja, hogy a mezőőr kilője, hogy kergessék, üldözzék, hogy sorsa követhetetlenné váljon, s ezzel vét az állatvédelmi törvény ellen is, s nem nevezhető gondos, jó gazdának.

Még mindig karácsonyi díszvilágítás
Olvasói levelek
2006-03-01
Előző számunk 4. oldalán a Tetszik – Nem tetszik rovatunk egy pontjában nyilvánosságot adtunk annak az észrevételnek, hogy „Tetszik – a kibontakozó karácsonyi díszvilágítás, csak advent elején kéne kezdődnie. Kár, hogy a két éve közel egymillió forintért vásárolt kellékek kárba vesztek használhatatlanságuk miatt.”

ÚJ HELYEN A FIZIKOTERÁPIA!
Olvasói levelek
2006-02-01
Az önkormányzati orvosi rendelőben megszűnt a fizikoterápiás szakrendelés. A szolgáltatás eddigi „motorja”, Mészárosné Kolossy Nóra nem hagyja magára pácienseket, önerőből biztosítja az eddiginél magasabb színvonalú ellátást.

Tetszik - nem tetszik (2)
Olvasói levelek
2006-02-01
TETSZIK
-hogy a nemrég alakult polgárőrségnek egy Opel Astrát adtak ajándékba Tagai István és Herein Gyula budakeszi vállalkozók
-a Budakeszi Kultúra Alapítvány 2006-os naptára
-a karácsonyi vásár a Széchenyi István Általános Iskolában
-a kibontakozó karácsonyi díszvilágítás, csak advent elején kéne kezdődnie. Kár, hogy a két éve közel egymillió forintért vásárolt kellékek kárba vesztek használhatatlanságuk miatt.

Segítséget kérünk!
Olvasói levelek
2006-02-01
A napokban két idősebb budakeszi hölgy pórázon három kutyáját sétáltatta az erdőben a Virágvölgy és Jánoshegyi út között, amikor szemben egy férfi tartott feléjük két, póráz és nyakörv nélküli kutyával. A közelükbe érve a férfi egyik kutyája rájuk támadt. Az egyik, gazdája védelmére kelt legöregebb négylábú nyakát a támadó eb átharapta, s ádáz marakodás kezdődött közöttük.

Hihetetlen ez a technika!
Olvasói levelek
2006-02-01
Ahogy olvastam a levelét, azonnal be is kapcsoltam a radio.hu “Hangtár”-át és október 29-ig mentem vissza az időben. Csak rá kellett kattannom a 06.33-ra és már hallottam is az esztétika-magyar szakos egyetemi hallgató, Gerőcs Péter hangját. Kellemes orgánuma van és nagyon jó gondolatai, amit választékosan adott elő. Pilinszky Jánost idézte és erre építette fel gondolatsorát.

Tisztelt Főszerkesztőasszony!
Olvasói levelek
2006-02-01
Az Iránytű decemberi számában tényként közölték, hogy alapítványunk megduplázta a budakeszi karácsonyi díszvilágításra összegyűlt összeget. Alapítványunk mindent elkövetett, hogy a város különböző rendezvényeinek támogatásához, valamint a 2004 és 2005 évi tűzijáték költségeinek átvállalásához hasonlóan megsokszorozzuk a jótékonysági bál és a sok támogató által összegyűlt pénzt.

Levél a Hírmondónak
Olvasói levelek
2005-11-01

Az alábbi levelet írója eredetileg július 7-én ajánlottan küldte el a Hírmondó főszerkesztőjének, mellyel a kizárólag Kulcsár András és Asztalos Gyuláné véleményének egyoldalú közlésére korlátozódó, egyszeri „vitarovatban” felvetett TESCO-ügyre szeretett volna reagálni. Ez nem sikerült, ezért fordult lapunkhoz.


<< <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  > >>

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC