.

2020. July 12. Sunday, Izabella,Dalma napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Cikkek "Olvasói levelek" rovatban: 136 találat

Tisztelt Ebtartók!
Olvasói levelek
2006-03-01
Aki kutyáját felügyelet nélkül közterületre engedi, véd az írott törvény ellen és vét az íratlan ellen. Mindenkinek joga van félni a kutyától, és joga van ahhoz, hogy kutyamentes közterületen közlekedhessen. Ezt tudomásul kell vennie a kutyatartóknak. A közterületre szabadon kiengedett kutyájának veszélyezteti a testi épségét, kiteszi annak, hogy életét ok nélkül kioltsák, hogy sintér befogja, hogy a mezőőr kilője, hogy kergessék, üldözzék, hogy sorsa követhetetlenné váljon, s ezzel vét az állatvédelmi törvény ellen is, s nem nevezhető gondos, jó gazdának.

Még mindig karácsonyi díszvilágítás
Olvasói levelek
2006-03-01
Előző számunk 4. oldalán a Tetszik – Nem tetszik rovatunk egy pontjában nyilvánosságot adtunk annak az észrevételnek, hogy „Tetszik – a kibontakozó karácsonyi díszvilágítás, csak advent elején kéne kezdődnie. Kár, hogy a két éve közel egymillió forintért vásárolt kellékek kárba vesztek használhatatlanságuk miatt.”

ÚJ HELYEN A FIZIKOTERÁPIA!
Olvasói levelek
2006-02-01
Az önkormányzati orvosi rendelőben megszűnt a fizikoterápiás szakrendelés. A szolgáltatás eddigi „motorja”, Mészárosné Kolossy Nóra nem hagyja magára pácienseket, önerőből biztosítja az eddiginél magasabb színvonalú ellátást.

Tetszik - nem tetszik (2)
Olvasói levelek
2006-02-01
TETSZIK
-hogy a nemrég alakult polgárőrségnek egy Opel Astrát adtak ajándékba Tagai István és Herein Gyula budakeszi vállalkozók
-a Budakeszi Kultúra Alapítvány 2006-os naptára
-a karácsonyi vásár a Széchenyi István Általános Iskolában
-a kibontakozó karácsonyi díszvilágítás, csak advent elején kéne kezdődnie. Kár, hogy a két éve közel egymillió forintért vásárolt kellékek kárba vesztek használhatatlanságuk miatt.

Segítséget kérünk!
Olvasói levelek
2006-02-01
A napokban két idősebb budakeszi hölgy pórázon három kutyáját sétáltatta az erdőben a Virágvölgy és Jánoshegyi út között, amikor szemben egy férfi tartott feléjük két, póráz és nyakörv nélküli kutyával. A közelükbe érve a férfi egyik kutyája rájuk támadt. Az egyik, gazdája védelmére kelt legöregebb négylábú nyakát a támadó eb átharapta, s ádáz marakodás kezdődött közöttük.

Hihetetlen ez a technika!
Olvasói levelek
2006-02-01
Ahogy olvastam a levelét, azonnal be is kapcsoltam a radio.hu “Hangtár”-át és október 29-ig mentem vissza az időben. Csak rá kellett kattannom a 06.33-ra és már hallottam is az esztétika-magyar szakos egyetemi hallgató, Gerőcs Péter hangját. Kellemes orgánuma van és nagyon jó gondolatai, amit választékosan adott elő. Pilinszky Jánost idézte és erre építette fel gondolatsorát.

Tisztelt Főszerkesztőasszony!
Olvasói levelek
2006-02-01
Az Iránytű decemberi számában tényként közölték, hogy alapítványunk megduplázta a budakeszi karácsonyi díszvilágításra összegyűlt összeget. Alapítványunk mindent elkövetett, hogy a város különböző rendezvényeinek támogatásához, valamint a 2004 és 2005 évi tűzijáték költségeinek átvállalásához hasonlóan megsokszorozzuk a jótékonysági bál és a sok támogató által összegyűlt pénzt.

Levél a Hírmondónak
Olvasói levelek
2005-11-01

Az alábbi levelet írója eredetileg július 7-én ajánlottan küldte el a Hírmondó főszerkesztőjének, mellyel a kizárólag Kulcsár András és Asztalos Gyuláné véleményének egyoldalú közlésére korlátozódó, egyszeri „vitarovatban” felvetett TESCO-ügyre szeretett volna reagálni. Ez nem sikerült, ezért fordult lapunkhoz.


TETSZIK
Olvasói levelek
2005-11-01
  • hogy a szülők lefestették a kerítést és meg javították a játékokat a Szivárvány Óvodában

  • a színvonalas gyermek koncertsorozat a Művelődési Központban

  • a sok virág a Polgármesteri Hivatalban

  • a „mindenki Keresztjének” restaurálása és a környezetnek rendezése a temetőbenÉletkép a Tesco nélkül
Olvasói levelek
2005-09-01

Budakeszin a Budaörsi út eklektikus arculata tükrözi a legszembetűnőbben a régi és új, múlt és jelen találkozását. Fellelhetők még a természet közeli életmód nyomai, de már ott díszelegnek a XXI. század profitéhségének monumentumai. Mire gondolhatunk konkrétan? Arra, hogy a Budaörsi úton groteszk mosollyal bár, de távolról vágyakozhatunk a János-hegy erdejének ózondús levegőjére. A zöldövezet látványában még gyönyörködhetünk, de figyelmünket úgy, ahogy a város központjában élők figyelmét se kerülheti el az egyre duzzadó tranzit forgalom zaja és a keletkező szmog. Ezt csak fokozza a lakott terület szomszédságában díszelgő nem egy, hanem két benzinkút és az ordító óriásreklámok látványa. Hanghatásként újabban Budakeszi fölött röpködő nemzetközi gépek idegtépő időtöltéssé alakítják az otthonunkban eltöltendő időt. Sovány vigaszként hatnak a lakóházak mögött kiépített ízléses irodaházak, a fejlődés pozitív előjelű szüleményei.


<< <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  > >>

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC