.

2020. July 12. Sunday, Izabella,Dalma napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Cikkek "Olvasói levelek" rovatban: 136 találat

Kötelező-e kiváltani a személyi igazolványt?
Olvasói levelek
2006-09-01
Nem kötelező kiváltani. Egy személyazonosításra alkalmas okmánnyal azonban mindenki köteles rendelkezni, és azt az állampolgárnak magánál kell tartani. Ha valakinek útlevele, vagy 2001. január 1. után kiadott (kártya formájú) jogosítványa van, akkor nem kell személyazonosító igazolványt kiváltania. A 14. életévét betöltött magyar állampolgárnak, bevándorlónak és menekültnek azonban rendelkeznie kell személyazonosításra alkalmas okmánnyal.

Tetszik - nem tetszik
Olvasói levelek
2006-09-01

Tetszik - nem tetszik (5)
Olvasói levelek
2006-08-01
Tetszik
-A kezdődő útjavítási munkálatok Budakeszin
-A kitelepítés évfordulója alkalmából állított székely kapu és emlékmű Budajenőn
-A felújított öreg iskola Nagykovácsiban
-Katolikus templom építésére gyűjtenek Pátyon

A számítógépes rádiózás
Olvasói levelek
2006-08-01
A mai fiatalok nem emlékezhetnek rá, hogy milyen leírhatatlan élmény volt az, amikor annak idején megszólalt a Kossuth a saját magunk által összebütykölt kristálydetektoros kis primitív szerkentyűn.

Egy suli csak értünk!
Olvasói levelek
2006-08-01
Kevesen tudják, hogy Tökön 1992 óta gimnázium működik. A Kútvölgye Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskolában eleinte csak esti tagozaton folyt az oktatás, de közel 10 éve nappali tagozatos oktatás is folyik. Budakeszitől negyed óra alatt a sárga (Volán) busszal elérhető.

Tolvajok ellen
Olvasói levelek
2006-04-01
Ha a mobilodon bepötyögöd a *#06#  jelsort, a kijelzőn megjelenik a készüléked gyári sorozatszáma  (IMEI) –  ez egy 15-jegyű szám. Írd föl valahová, és jegyezd meg, mert ha elveszik a telefonod, vagy ellopják, a szolgáltatód a sorozatszám alapján blokkoltathatja a készüléket még akkor is, ha kicserélték benne a SIM-kártyát. Valószínűleg nem látod többet a telefonodat, de legalább így a készüléket az „új tulajdonos” nem tudja használni, sem eladni.  Az IMEI segítségével a rendőrség is megtalálhatja a telefonodat használó személyt, felelősségre vonhatja, elkobozhatja a készüléket és visszaadhatja eredeti tulajdonosának.

T. Ebtartók!
Olvasói levelek
2006-04-01
A sintér bemutatás nélkül is szed össze kutyákat. Akinek kutyája külterületre téved, számíthat a kilövésére.

Tetszik - nem tetszik (4)
Olvasói levelek
2006-04-01
TETSZIK
– a Gamesz murvával betömte a nagyobb kátyúkat a Gábor Áron utca szinte járhatatlan szakaszain
– a PSZÜÁRT Alapítvány megkezdte a tereprendezést a Himnusz szobor felállítására a forgalmas Szarvas téren
– az ősz lófarkas utcaseprőnk látványa Budakeszi utcáin, aki télen-nyáron töretlenül, elismerésre méltóan teszi a dolgát. Ebből akár azt is hihetnénk, hogy ennek a településnek van gazdája. Bár valóban így lenne!

Búcsú Papp Sándorné, Margit nővértől
Olvasói levelek
2006-04-01
Drága Margitka!

Úgyis tudod, de azért elmondom: nagyon fáj, hogy elmentél… Azt is tudod, hogy Te voltál munkámban, hivatásomban az „eszménykép”. A Védőnőképzőben sok mindenre megtanítottak engem, de a legfontosabbat, a ránk bízottak becsületes, alázatos szolgálatát igazán Tőled tanultam meg

Tetszik - nem tetszik (3)
Olvasói levelek
2006-03-01
TETSZIK
-a hétvégi farsangi felvonulás Budakeszin
-hogy végre olvad a hó

<< <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  > >>

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC