.

2020. July 12. Sunday, Izabella,Dalma napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Cikkek "Olvasói levelek" rovatban: 136 találat

Mostoha sors a Munkácsy utcában
Budakeszi > Olvasói levelek
2009-02-26
A kérdésem évek óta az, mikor kerül sor a Nagy Sándor utca és a Szél utca közötti szakasz felújítására a Munkácsy utcában? Nem tudom, miért kerül ez a rész mindig hátrányos helyzetbe. Kevés képviselőt találnánk, akinek az utcája még nincs rendben.

Zebraőr- történet a szülői felelősségről
Páty > Olvasói levelek
2008-11-01
Idén januártól-júniusig zebraőrködtem. Egy nem mindennapi eset történt velünk a zebránál.

Két hét az élet?
Olvasói levelek
2008-05-06
A települési önkormányzat által befogott, veszettség ellen igazoltan oltott ebek tizennégy napon belül az állattartónak visszaadhatók. A tizennégy napig ki nem váltott ebek értékesíthetők vagy kiirthatók. A külterületen talált gazdátlan, kóbor ebeket, macskákat a vadászati engedéllyel rendelkező személyek kötelesek a külön jogszabály szerint lelőni és ártalmatlanná tételükről intézkedni.

Tetszik - nem tetszik
Budakeszi > Olvasói levelek
2007-01-23

A rabló úgy vásárol, hogy a pénzt is ő viszi el
Budakeszi > Olvasói levelek
2006-11-21
November 17-én lakásában kirabolták Lévay Zoli bácsit, Budakeszi aranydiplomás nyugdíjas tanítóját.

Tetszik - nem tetszik
Budakeszi > Olvasói levelek
2006-11-21

Kezdődnek az influenza elleni védőoltások
Budakeszi > Olvasói levelek
2006-11-21
ÁNTSZ-közlemény

Az iparcikk piacon jártam...
Budakeszi > Olvasói levelek
2006-11-21

Valami van Budakeszin!
Olvasói levelek
2006-09-02
Valami van! Van pl. Budakeszin Gyermekköztársaság! Egy ideig azt hittem, ez a neve a közadakozásból épült egy szem játszótérnek városunkban. Nem is egészen értettem, hogy egy köztársaság miért nem épülhetett pár méterrel arrébb, hogy lakói egy pici árnyékot is élvezhessenek, vagy talán valamivel messzebb az örökké zsúfolt, szennyezett levegőjű főúttól, de ne legyünk elégedetlenek, jó lesz nekünk így is. A napokban érkezett szórólapból kiderült, hogy a Budakeszi Gyermekköztársaság csupán egy homályos elképzelés, amelyet a város lelkes polgárai vagy megtöltenek tartalommal, vagy nem, mindenesetre szlogennek remek, így a választások előtt.

Tegyük helyére a dolgokat! - avagy lesz-e örömváros Budakesziből?
Olvasói levelek
2006-09-02
Néhány budakeszi polgár mentőövet dobott a választás idejére a jelenlegi önkormányzatnak: legyen „Budakeszi Gyerekköztársaság!”, mivel a városban sok a gyerek. Az Önkormányzat felkapta az ötletet, és elindult a kampány. Hogy hogyan lesz Budakesziből gyerekköztársaság, arra már fel is mutattak egyetlen példát: a már meglévő meggyes úti lerobbant mellé közadakozásból megépült egy új játszótér a poros Fő út mentén (sok-sok pénzért, bár lehetett volna a töredékéért is), amellyel az önkormányzat „lefényképeztette” magát. Ez volt eddig a „Budakeszi Gyerekköztársaság”, de ez még csak a kezdet, mert lesznek majd gyermekéttermeink, gyermekfodrászatunk és mi szem szájnak ingere. Igazi gyermekparadicsom.

<< <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  > >>

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC