.

2017. április 25. kedd, Márk napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Jelöltek az egészségügyért
Budakeszi > Közélet
2017-04-25
A július 4-i Semmelweis-napon a Budakeszi egészségügyi ellátásában kiemelkedő szakmai munkát, példaértékű eredményeket a város önkormányzata Egészségügyért díjjal ismeri el. A lakosság javaslatait május 22-én, hétfőn 12 óráig írásban várják a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán (Budakeszi, Fő u. 179.), vagy a pm.titkar@budakeszi.hu címre.
 

2,5 millió forint civil szervezeteknek
Budakeszi > Közélet
2017-04-19
A budakeszi székhelyű, a településen működő, nyilvántartásba vett önszerveződő közösségek 2017. május 31-ig pályázatot nyújthatnak be vissza nem térítendő támogatásra. A pályázati tudnivalókat a 3/2016.(II.01.) önkormányzati rendelet tartalmazza. Az elnyert támogatás célirányos felhasználását a támogatási szerződésben foglaltak szerint a tárgyévet követő év május 13. napjáig kell igazolni.

Nagypéntek a szeretet drámája! Húsvét a szeretet diadala!
Közélet
2017-04-14
"Napjainkban tanúi vagyunk Európa erkölcsi kimerülésének. Sőt az erkölcsi gondolkodás teljes felfüggesztésének lehetünk tanúi. " Kozma Imre irgalmas rendi szerzetes, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnökének húsvéti gondolatai.

Nem működhetne a budaörsi lőtér
Budaörs > Közélet
2017-04-06
Törvénytelenül adta ki az illetékes hatóság a budaörsiek százainak életét megkeserítő lőtér üzemeltetési engedélyét – állapította meg közös jelentésében az Alapvető Jogok Biztosa és az ombudsman jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó helyettese.

A Jobb Kort és Györgyjakab Mátét tüntették ki
Budakeszi > Közélet
2017-04-03
Budakeszi önkormányzata 1995 óta Budakesziért emlékéremmel, 1999 óta Ifjúsági díjjal ismeri el az arra érdemesek munkáját a március 15-i városi megemlékezésen. Idén a Jobb Kor Polgári Egyesületet és Györgyjakab Máté, Európa- és világbajnok kajakozót díjazták az Erkel Ferenc Művelődési Központban.

Székesfehérváron temették Siklósi Gyulát
Budakeszi > Közélet
2017-03-16
A Béla úti temetőben március 7-én kísérték utolsó útjára a város díszpolgárát, dr. Siklósi Gyula régészprofesszort. Cser-Palkovics András polgármester beszédében kiemelte: sváb szülők gyerekeként is őszintén vallotta magyarságát. Évtizedeken át kutatta, dokumentálta Székesfehérvár múltját.

EGY SZÁZALÉK
Közélet
2017-04-17
Minden évben dönthet személyi jövedelem-adója kétszer 1%-áról. Ez a támogatási forma külön terhet egyetlen adózónak sem jelent, mert ezt az adót így is, úgy is meg kell fizetnünk. Ha nem rendelkezik róla, ez a 2x1% is a központi költségvetésbe kerül. A szja-bevalláshoz mellékelt nyilatkozattal Ön dönthet ennek az összegnek a sorsáról!

Szeptemberre megújul az orvosi rendelő
Budakeszi > Közélet
2017-04-11
Az önkormányzat bruttó 235 millió forint önrész nélküli pályázati támogatást nyert a Széchenyi István Általános Iskola, az orvosi rendelő és a Pitypang Sportóvoda energetikai korszerűsítésére. Mindhárom épületen külső nyílászárócserét és teljes hőszigetelést végeznek. Az orvosi rendelőt napelemekkel is felszerelik. Szeptember végére mindhárom épület elkészül.

A Budakeszi Tündérkert vendége volt Áder János
Budakeszi > Közélet
2017-04-04
A köztársasági elnök április 4-i látogatásán a Pilisi Parkerdő Zrt. rendezvényével a biológiai sokféleségre, a hazai őshonos gyümölcsfák megőrzésének fontosságára és az ebből kinövő közösségteremtő erőre hívta fel a figyelmet.

Jelölteket várnak a budakeszi Oktatásügyért-díjra
Budakeszi > Közélet
2017-03-29
2013-ban Oktatásügyért díjat alapított Budakeszi olyan pedagógusok, intézményi dolgozók elismerésére, akik hosszabb időn át kiemelkedő munkát végeztek a budakeszi oktatás terén, vagy Budakeszihez kötődően életpályájukkal elkötelezettségüket bizonyították a pedagógusi élethivatás mellett.

Körözés
Budakeszi > Közélet
2017-03-09
A budakeszi rendőrök ismeretlen csaló azonosításához kérnek segítséget. A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2016. november 10-én 13 óra 30 perc és 18 óra 31 perc között egy budakeszi lakásból ellopott egy bankkártyát, mellyel jogosulatlanul több tranzakciót hajtott végre.

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC